Skip to content
Politică

Lider PMP îl amenință pe Baconschi cu dezvăluiri compromițătoare

După ce fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, a lansat o serie de atacuri la adresa europarlamentarului PMP, Siegfried Mureșan, printre care ipoteza conform căreia acesta din urmă a fost impus pe lista PMP chiar de către fiica președintelui, Elena Băsescu, situația devine mai tot mai conflictuală.

”Intr-un interviu din RL, cerebralul, calculatul, tacticianul Cristian Preda mai dezvaluie un element din scurta istorie a PMP: necunoscutul Siegfried Muresan, adus cu valiza de la Bruxelles, unde era consiler, a fost impus ca nr. 2 pe lista de la europarlamentare de…EBA”, preciza Baconschi pe facebook marți.

Prin intermediul unui mesaj pe o rețea de socializare, Mureșan, considerat un apropiat al președintelui Traian Băsescu, îi răspunde fostului ministru și precizează că ”va aduce argumente puternice, care îl vor surprinde și nu își va reveni curând”.

”E miezul noptii. Tocmai am terminat ziua de lucru la Parlamentul European si vad ca Teodor Baconschi ma ataca din nou.
Ati remarcat ca pana acum nu am raspuns niciunuia din atacurile lui Teodor Baconschi.

Voi m-ati trimis in Parlament pentru a lucra, nu pentru a comenta.

Dar va spun foarte clar: daca din acest moment Teodor Baconschi va mai incerca o singura data sa ma discrediteze, ii voi raspunde public. Si o voi face cu argumente puternice, care il vor surprinde; si nu isi va reveni foarte repede!”, precizează Siegfried Mureșan despre Teodor Baconschi.

1 comentariu la “Lider PMP îl amenință pe Baconschi cu dezvăluiri compromițătoare

  1. Nu stiu cine e acest Muresan si nu ma intereseaza cine l-a propus,ce-i poate capul etc.Dar de Baconschi sunt sigur.O paranteza : un intelept spunea – „nu stiu daca gustul meu e perfect,dar de desgustul meu sunt sigur”.Pai cine ii canta,nu cu mult timp in urma,Nimfei,cele mai mai lingusitoare osanale,ca dupa aceea sa o umple de reprosuri,fara sa clipeasca,la care sa adauga „performanta”cu voturile la secunda !Si,vorba reclamelor :asta nu e tot ! A mai si demisionat,poate se mai vede cu iubitica indepartata,stiti dvs.Dezgustator si penibil individ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *