Skip to content
Politică

Lider PMP, întrebare pentru procurori: ”Oare DNA câți postaci are?” Care ar fi locația secretă de unde lucrau ”postacii” PDL

Subiectul ”postacilor” Elenei Udrea pare să ia amploare. După ce responsabilul cu activitatea ”postacilor”, Cristian Călugăru, a precizat vineri seară că jurnalista Sorina Matei ar fi fost printre cei care ofereau indicații în vederea promovării anumitor mesaje, senatorul Ioan Ghișe dezvăluie de unde ar fi lucrat, în campania prezidențială din 2009, respectivii ”postaci” ai PDL.

Prezent în cadrul emisiunii la RTV, fostul liberal Ioan Ghise, în prezent senator independent, a precizat că postacii PDL lucrau, în 2009, în subsolul sediului partidului din Modrogan nr.1 (sediul central al PDL).

" "
" "

”Ei lucrau în ture de 6 ore, în subsolul sediului din Modrogan.”, a precizat senatorul independent, Ioan Ghișe.

Prezent și el în cadrul emisiunii de la RTV, vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară, Radu Cristescu, s-a întrebat câți postaci ar avea DNA în vederea promovării mesajelor publice.

Liderul PMP, cunoscut ca un apărător al fostului ministru Elena Udrea, a încercat să explice că s-a ajuns la acuzația că Elena Udrea ar fi plătit 10.000 de euro către niște postaci pentru că nu există alte probe solide care să o incrimineze.

”Este o operațiune ieftină a DNA-ului. Fiecare partid are postaci. Oare DNA câți postaci are? Când nu mai găsim probe, căutăm că există 10.000 de euro către postaci. Toate partidele au postaci.”, a precizat Radu Cristescu.

 

 

" "

1 comentariu la “Lider PMP, întrebare pentru procurori: ”Oare DNA câți postaci are?” Care ar fi locația secretă de unde lucrau ”postacii” PDL

  1. Cristescu asta este teribil de enervant. Acum discutam despre EU. Asta este scuza, ca toate partidele au postaci?
    Dar ce pretentii sa ai de la un pmp-ist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *