Skip to content
Politică

Lider PMP inventariază toate greșelile strategice făcute de Iohannis: ”Dacă nu se trezește, îi prevăd un viitor sumbru”

Unul din liderii Partidului Mișcarea Populară a lansat, pe pagina sa de Facebook, o serie de atacuri dure la adresa noului Președinte al României, Klaus Iohannis.

Ștefan Vlaston, vicepreședinte al PMP, precizează că Iohannis face o greșeală pe care a făcut-o și Victor Ponta, subapreciind forța opiniei publice, a elitelor intelectuale, jurnalistice și a diasporei. Totodată, liderul PMP precizează că dacă nu se trezește la timp, îi prevede lui Iohannis un viitor sumbru.

”Iohannis face si el greseala care l-a pierdut pe Ponta. Subapreciaza forta opiniei publice, a elitelor intelectuale si jurnalistice, a diasporei. Una e activitatea de primar, asfalt, curatenie in oras, etc., si alta activitatea de presed., in vazul tarii si al lumii.
Daca nu se trezeste la timp, daca nu invata sa ia pulsul opiniei publice (democratie participativa), ii prevad un viitor sumbru”, a opinat Vlaston pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, vicepreședintele PMP face și un scurt inventar al greșelilor făcute de Iohannis de la preluarea mandatului de șef al statului.

”Nu este vorba de comportamentul lui Iohannis in public, decent, nu de vorbe, ci de fapte. Dupa ele va trebui sa judecam politicienii
1. Impunerea Alinei Gorghiu.
2. Pastrarea lui Mihalache.
3. Decorarea lui Bjoza.
4. Pastrarea in PNL, cat a fost presedinte, a garniturii de penali.
5. Nu s-a dezis de puciul din 2012”, mai punctează Ștefan Vlaston.

”Multi comentatori zic sa-l lasam in pace pe Iohannis, ca stie el ce face. Asa ne-am fript si cu Iliescu, Ceausescu si altii. Am tacut din gura. Ei bine, eu n-am de gand sa repet prostia asta…”, a mai precizat vicepreședintele PMP , încercând astfel să le transmită un mesaj celor care sunt de părere că noul șef al statului ar trebui lăsat în pace, având în vedere cota de încredere de care se bucură în acest moment.

4 comentarii la “Lider PMP inventariază toate greșelile strategice făcute de Iohannis: ”Dacă nu se trezește, îi prevăd un viitor sumbru”

  1. Iohannis va face pe placul celor din PDL + PNL, nu pe placul PMP, PSD s.a.
    Asa ca s-ar putea sa continuam 1, 2, 3, 4, 5 ….etc, etc „greseli strategice”…. Si, ce daca ?!

  2. da, si eu sunt de aceeasi parere. din motive usor diferite, insa 🙂
    cred ca daca nu-l baga urgent la parnaie pe basescu si toata tarla aia de hoti, in cap cu udrea, care au jupuit romania timp de 10 ani, chiar ca o sa aiba probleme.

  3. Varful de lance al generatiei tinere , s-a reactivat—daca nu un plagiat—gaseste el ceva , ajutat de corul bocitoarelor fara subventii de la stat .

  4. Cei mai mari critici nu sunt pesedisti ci intelectualitatea lui Basescu, ziaristii lui Basescu si pemepisti. De ce il critica? Il critica pentru faptul ca nu se lasa dirijat de ei, ca nu se comporta ca Basescu, ca nu da de pamant cu Ponta, ca nu pune procurorii pe baronii psd etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *