Skip to content
Politică

Lider PMP previzionează cine va fi noul ”scriitor” de succes de la DNA. Ce poreclă îi dă lui Andrei Chiliman

Liderul Partidului Mișcarea Populară, Radu Cristescu, a lansat joi, în cadrul unei emisiuni televizate la TV, o previziune legată despre cine va fi ”noul scriitor de succes” de la DNA, care îl va face să pălească pe fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, cel despre care știm că a fost autorul mai multor denunțuri împotriva unor persoane precum Vasile Blaga, Elena Udrea sau Dorin Cocoș.

”Gabriel Sandu o sa paleasca in fata viitorului mare scriitor Boeru. In sfarsit il vedem pe mafiotul cu papion, domnul Chiliman….Sunt curios cand o sa vedem si hotul doctor, hotul militar, ma refer la Oprescu, la Ontanu. (…) O sa aveti dovezi curand.

" "
" "

(…) Domnul Ontanu este plin de dosare. Pe zi ce trece devin fanul DNA-ului. Avem nevoie sa facem curatenie in 80% in primariile din Romania. Stim cu totii ce se intampla, in primaria lui Ontanu, a lui Piedone, a lui Oprescu…Eu ca om politic imi asum responsabilitatea ca in 80% dintre primarii coruptie este o problema.”, a precizat liderul PMP, Radu Cristescu, într-o emisiune televizată la B1 Tv.

De precizat că afaceristul Gheorghe Boeru ar fi cel care l-a ”turnat” pe Chiliman Procurorilor.

”Stiti cat cheltuie primaria Capitalei și primariile de sector pe panseluțe în fiecare an? 1 miliard de euro. Va vine să credeți?”, a mai precizat Radu Cristescu la B1.

Citește și: Surse: Cine ar fi fost omul care l-ar fi ”turnat” pe Chiliman și ar fi asigurat legătura dintre primarul sectorului 1 și cumnatul lui Ponta

1 comentariu la “Lider PMP previzionează cine va fi noul ”scriitor” de succes de la DNA. Ce poreclă îi dă lui Andrei Chiliman

  1. papagalul de cristescu care are sora la dna stie ce vorbeste !!! doamna kovesi stie ca sora papagalului vorbeste in plus????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *