Skip to content
Politică

Lider PMP, susținător al lui Macovei, apel la solidaritate către cei trei candidați PPE

Prin intermediul unei postări pe pagina sa de facebook, europarlamentarul Cristian Preda, membru PMP, care a anunțat public că nu susține candidatul partidului din care face parte și anume  Elena Udrea, ci pe Monica Macovei, face apel către Iohannis, Macovei și Udrea să nu se atace în ultima săptămâna de campanie.

Preda explică faptul că solidaritatea celor cei trei candidați e importantă în perspectiva turului al doilea, „în care vom avea un socialist și un reprezentant al familiei populare”.

„Fac un apel către ‪ Klaus ‎Iohannis‬, ‪Monica ‎Macovei‬ și ‪Elena Udrea‬ să nu se atace în ultima săptămână de campanie! Solidaritatea celor trei candidați ‪‎PPE‬ e importantă în perspectiva turului al doilea, în care vom avea un socialist și un reprezentant al familiei populare. Nu cred că vreunul dintre cei numiți mai poate câștiga voturi în detrimentul celorlalți doi. Mobilizarea celor care nu s-au hotărât să vină la vot și convingerea nehotărâților pot fi realizate fără a încerca să distrugi credibilitatea celor din propria ta familie politică. ‪Ponta‬ oferă suficiente motive pentru a fi criticat 24 de ore din 24. PPE nu va putea sprijini România dacă aici candidații acestei familii și suporterii lor se încaieră între ei, „uitând” că socialiștii vor să acapareze întreaga putere”, transmite europarlamentarul Cristian Preda.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *