Skip to content
Politică

Lider PMP: USL se va reface după prezidențiale

USL se va reface după alegerile prezidenţiale, anunţă vicepreşedintele PMP, Ştefan Vlaston.

„Pentru aceia care mai sperau că noul PNL este altceva decât USL, a venit şi infirmarea speranţei. Marian Petrache, numărul doi din PNL, ne anunţă senin, fără ezitări şi emoţii, când este întrebat despre o coabitare între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta: ”Da, 100%”, a spus Vlaston.

„Iohannis, prin gura adjunctului său, ne transmite că, în cazul în care ar ajunge preşedinte, îl va menţine pe Victor Ponta premier, chiar dacă acesta va duce ţara până în 2016 în situaţia în care a lăsat-o şi Tariceanu în 2009”, a mai spus Vlaston.

„Aici devine şi mai interesantă declaraţia. Dacă Ponta va câştiga preşedinţia, Iohannis este dispus să coopereze cu Ponta, în calitate de premier numit de acesta, care nu oboseşte declarând că va numi un premier de la alt partid, nu de la PSD. Cam aici suntem cu planurile celor doi, Ponta şi Iohannis. Indiferent de cine va câştiga preşedinţie, dintre cei doi, USL se va reface, patronat de data aceasta nu de Antonescu şi Ponta, ci de Iohannis şi Ponta”, mai susţine vicepreşedintele PMP.

2 comentarii la “Lider PMP: USL se va reface după prezidențiale

  1. Lidera PMP da cu presuppusul, ca sa se salte in sondaje! In loc sa loveasca in Ponta, vrea sa il loveasca pe Iohannis. Lidera PMP isi da seama ca nu are sanse sa intre in turul 2, dar pe principiul cu moartea caprei, vrea sa nu intre nici Iohannis. Am putea trage concluzia ca il ajuta, in acest fel, pe Ponta, pentru care, ideal ar fi sa se trezeasca in turul 2 cu Tariceanu!
    Nu cadeti in plasa dezinformarilor si rautatilor. Trebuie sa scapam de pericolul numit „Ponta-7 case” presedinte. Singurul care ar avea sanse sa ne scape de dezastru, ar fi Iohannis. Pare suspect ca il denigreaza cu atata ferocitate, tocmai candidatii si suporterii dreptei!

  2. Nu poti spune ca esti liberal. In locul lor mi-ar fi rusine. Cum se poate numii cineva liberal, atata timp cat el nu respecta principiile liberale ? Il sustin pe domnul Tariceanu, deoarece el stie ce inseamna aceste principii si nu a vrut sa faca jocurile celor din PDL si PNL, asa s-a nascut PLR.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *