Lider PMP: USL se va reface după prezidențiale

USL se va reface după alegerile prezidenţiale, anunţă vicepreşedintele PMP, Ştefan Vlaston.

„Pentru aceia care mai sperau că noul PNL este altceva decât USL, a venit şi infirmarea speranţei. Marian Petrache, numărul doi din PNL, ne anunţă senin, fără ezitări şi emoţii, când este întrebat despre o coabitare între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta: ”Da, 100%”, a spus Vlaston.

„Iohannis, prin gura adjunctului său, ne transmite că, în cazul în care ar ajunge preşedinte, îl va menţine pe Victor Ponta premier, chiar dacă acesta va duce ţara până în 2016 în situaţia în care a lăsat-o şi Tariceanu în 2009”, a mai spus Vlaston.

„Aici devine şi mai interesantă declaraţia. Dacă Ponta va câştiga preşedinţia, Iohannis este dispus să coopereze cu Ponta, în calitate de premier numit de acesta, care nu oboseşte declarând că va numi un premier de la alt partid, nu de la PSD. Cam aici suntem cu planurile celor doi, Ponta şi Iohannis. Indiferent de cine va câştiga preşedinţie, dintre cei doi, USL se va reface, patronat de data aceasta nu de Antonescu şi Ponta, ci de Iohannis şi Ponta”, mai susţine vicepreşedintele PMP.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: