Skip to content
Politică

Lider PNL aruncă bomba. O alianţă cu PMP e POSIBILĂ

Unul dintre liderii noului PNL a vorbit, vineri seară, la emisiunea „100 de minute” pe Antena 3 despre planurile opoziţiei de a da jos Guvernul Ponta.

Deputatul Tinel Gheorghe a admis că noul PNL poate să bată palma cu PMP pentru a răsturna Guvernul Ponta. Liderul grupului PDL din camera Deputaţilor a declarat că astfel s-ar forma astfel o nouă majoritate, capabilă să guverneze.

„Va faceti frate cu dracul pana treceti puntea, adica cu PMP, care poate sa va spuna da, dar numai cu Băsescu premier? (…) Răspunul este da, înţeleg?” a întrebat moderatoarea Alessandra Stoicescu.
„Da, ce-o să facem acuma, se crează o nouă majoritate parlamentară care trebuie să guverneze România”, a fost răspunsul lui Tinel Gheorghe.

Acesta a anunţat şi o posibilă atragere a UNPR de partea formaţiunilor care vor susţine un guvern PNL

„Dacă se schimbă puterea, se schimbă şi optica. E posibil ca UNPR să-şi schimbe… Dacă trece moţiunea de cenzură, UNPR n-o să rămână, ce să facă?”, a adăugat liderul deputaţilor PDL.

1 comentariu la “Lider PNL aruncă bomba. O alianţă cu PMP e POSIBILĂ

  1. tinele, ai un „merit ” : nu te da inteligenta afara din „casa”. bre tinele, ai mansarda nemobilata rau!!! voi chiar va bateti joc de tara pt una buca de cascaval !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *