Skip to content
Politică

Lider PNL cere demisia ministrului Transporturilor și directorului CNADNR

Un lider al Partidului Național Liberal cere demisia ministrului Transporturilor, Iulian Matache și directorului general al CNADNR, Narcis Neaga, pentru modul catastrogal în care sunt gestionate lucrările de reparații de pe autostrada Orăștie-Sibiu.

Este vorba despre vicepreședintele PNL, Alexandru Nazare.

„Reparatiile pe autostrada Orastie-Sibiu, inchisa la 10 luni de la deschiderea electorala dinaintea turului II al alegerilor prezidentiale, evolueaza nesatisfacator. Ministrul Matache si directorul Neaga trebuie sa vina sa vada stadiul acestor asa-zise „reparatii” si sa intervina de urgenta sau sa isi dea pur si simplu demisiile, impreuna cu premierul Ponta!”, sustine Nazare într-un comunicat de presă.

Potrivit liberalului, „atat timp cat se rade si se reconstruieste, nu mai putem vorbi de simple reparatii. Mai mult, nici nu sunt atacate toate punctele critice care au nevoie de interventie, ci doar unul din sapte. Este probabil ca acest tronson sa aiba nevoie sa fie refacut din temelii. Ponta are acest mare talent sa inspire un guvern intreg sa faca treaba de mantuiala. Mentinand acest ritm, nu sunt sanse sa mai folosim autostrada in acest an si creste riscul pierderii banilor europeni”.

„Ministrul Matache si CNADNR trebuie sa comunice transparent cu privire la problemele si solutiile pentru aceasta autostrada, nu prin asa-zise expertize transmise pe surse si care pot fi usor infirmate de realitatea din teren. Este cel putin straniu cum contractul acordat prin incredintare directa pentru expertiza tehnica la aceasta autostrada a disparut de pe siteul CNADNR dupa doua zile de la publicare. Din pacate, se pare ca singura intentie a guvernantilor este sa traga de timp, nu sa ofere solutii durabile. Daca nu se iau acum deciziile, din ianuarie vom achita nota de plata de la bugetul de stat.”, transmite Nazare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *