Skip to content
Politică

Lider PNL, despre gestul Elenei Udrea de a-și duce degetul la nas. Ce ar avea în comun Udrea și Năstase

Reținerea și ulterior arestarea preventivă a fostei șefe PMP, Elena Udrea, a zguduit întreaga scenă politică. Însă nu numai aceste aspecte au ținut cap de ziar pentru presă, ci și gestul făcut de Elena Udrea, de a-și duce degetul la nas, care a fost în fel și chip explicat.

Invitat în cadrul Gândul Live, deputatul PNL Cezar Preda, întrebat ce semnifică gestul făcut de fostul ministru al Dezvoltării Regionale, cel prin care şi-a dus degetul arătător la nas, gest repetat şi în Parlament, şi la ieşirea de la DNA, cu cătuşele la mâini, Preda a spus că astfel de gesturi „te trimit la viaţa dinainte de a fi politician”.

„Doamnei Elena Udrea politician, care de zece ani a făcut parte din agenda politicii, nu-şi face bine cu asemenea gesturi. Asemenea gesturi te trimit la viaţa dinainte de politician, atenţie mare. Asemenea politicieni adevăraţi nu fac aşa ceva. Mai ţineţi minte, şi Adrian Năstase, a folosit fularul ăla, care era un simbol dacă-l pui pe gât. Noi am luat-o razna, încercăm să dăm nişte semnificaţii care nu le face bine niciunuia dintre cei care le utilizează”, a declarat deputatul PNL, la Gândul LIVE.

Totodată, deşi a fost în sală, în seara în care deputaţii au votat cele şase cereri ale procurorilor pentru urmărire penală şi arestare preventivă, Cezar Preda susţine că a văzut gestul ei abia seara, la televizor. Preda a punctat că acest gest a părut ceva organizat.

„De unde să ştiu eu că un om care vine de la tribună începe să se uite unde-s camerele, face gestul ăsta…. mi s-a părut o chestie care te duce într-un registru nu neapărat a ceva ocult, ci a ceva organizat. Părerea mea e că atunci când mă duc să mă eliberez, să lupt pentru mine, eu mă duc să mă lupt pentru mine. Nu mă duc să transmit semnale altor persoane, seamănă are ceva organizat”, a afirmat Cezar Preda pentru sursa citată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *