Skip to content
Politică

Lider PNL dezvăluie cum l-ar putea separa pe Oprea de coaliția de guvernare

" "

Lider al Partidului Național Liberal dezvăluie cum l-ar putea separa pe președintele UNPR, generalul Gabriel Oprea, de coaliția de guvernare.

Este vorba despre secretarul general al PNL, Marian Petrache. Acesta a declarat, marți seară, în cadrul unei emisiuni televizate la postul Realitatea TV, că alegerile anticipate l-ar putea „scăpa” pe Gabriel Oprea de „legământul față de premier”.

" "
" "

„Chiar dacă pare mai greu să ajungi la guvernare, de fapt, lucrul cel mai greu e să guvernezi și să guvernezi așa cum trebuie, în interesul oamenilor. Astăzi, vă spun categoric că PNL și prim-ministrul desemnat de noi, Cătălin Predoiu, este pregătit de guvernare. Am început să finalizăm politicile sectoriale pe fiecare minister în parte. Noi credem că, în acest moment, ar fi nevoie de alegeri anticipate, pentru că ne-ar scăpa de compromisuri pe toti, și pe domnul Oprea, legământul față de premier, și pe noi față de alte persoane. Ar fi soluția cea mai bună pentru România, care are nevoie de un nou Parlament (…) Vom ajunge la guvernare când va trebui să ajungem”, a mai spus Marian Petrache.

" "

2 comentarii la “Lider PNL dezvăluie cum l-ar putea separa pe Oprea de coaliția de guvernare

  1. Mai Petrache cum te-a ”scapat” Onea de acuzatia de coruptie? Crezi ca Oprea fara PSD mai intra in parlament intr-un numar asa de mare? Cam cu cati parlamentari ar ramane Oprea, dar voi? Acu in plina criza a zonei euro, chiar crezi ca ne apucam sa ne jucam de-a guverne de proba si interimat vreo 3 luni? Capul vostru de idioti chiar nu gandeste la binele Romaniei? Ati prgatit programe sectoriale ca PDL in 2008? Folositi aceleasi videoclipuri si sloganuri numai inlocuiti personajele? Cine o sa va voteze sa-l puneti pe doua prune in gura Predoiu premier? Or fi avand romanii memorie scurta, dar nu cred ca au uitat ca in calitate de ministru de justitie a validat toate aberatiile guvernului Boc-Basescu, toate hotiile si curbele de sacrificiu…

  2. Oprea singur in alegeri? Intra in Parlament? daca nu poate singur, de cine se lipeste? Cine ii pune oameni pe lista?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *