Skip to content
Politică

Lider PNL dezvăluie ziua în care va fi decisă soarta lui Vosganian în partid

Un lider PNL dezvăluie când va avea loc discuția definitorie pentru Varujan Vosganian.

Este vorba despre viceliderul grupului parlamentar al Partidului Național Liberal de la Senat, Tudor Barbu. Acesta a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că luni va avea loc, în prezența co-președintelui Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, „o discuție determinantă privind relațiile lui Varujan Vosganian cu grupul parlamentar și cu partidul”, informează Agerpres.

„Eu cred, ca și mulți alți colegi de-ai mei, și sunt abilitat de conducerea partidului să vă spun că în mare parte leadershipul liberal a înțeles exact ce au vrut românii prin votul din 16 noiembrie. Ieri nu a fost respectată această dorință, iar cazul Vosganian va fi discutat de doamna Gorghiu și de liderii partidului, luni, într-o întâlnire care va fi găzduită de grupul senatorial PNL, și acolo, într-o discuție internă, lucrurile se vor rezolva așa cum își doresc și cetățenii (…) și cum este și firesc în raport cu declarațiile președintelui Iohannis, doamnei Gorghiu, domnului Blaga și a celor care cu adevărat conduc partidul. Va avea loc o discuție determinantă privind relațiile domnului Varujan Vosganian cu grupul și cu partidul. (…) De luni pot să vă spun fără să intru în detalii că lucrurile se vor schimba, la nivelul PNL, radical”, a declarat Barbu.

1 comentariu la “Lider PNL dezvăluie ziua în care va fi decisă soarta lui Vosganian în partid

  1. EHEI gustere , iata ca s-a trezit pre covintare TERCHEA-BERCHEA , PUPINCURISTUL NR.1 CE A REUSIT MINUNEA CA INTR-UN AN SI 1/2 SA PLIMBE PISICUL PE LA : PPDD , PC , UNPR , PNL . Liberal convins , ce mai tura vura ! Nu-i nimeni hotarit sa scuipe-ntre ochelasi p’ast MASCARICI ? Poftiti la vot 2016 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *