Skip to content
Politică

Lider PNL, dezvăluiri despre relația dintre Blaga și ginerele său

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionuț Rudeanu, a fost joi ”călcat” de procurorii DIICOT, fiind suspectat de o evaziune fiscală de aproximativ 600.000 de euro.

Citește și:  Urmează cutremurul în PNL? Procurorii se apropie de familia lui Blaga. Ce suspiciuni există cu privire la ginerele șefului PNL

Potrivit unor previziuni lansate în spațiul public, problema penală a lui Ionuț Rudeanu ar putea să îl afecteze serios pe copreședintele PNL, Vasile Blaga.

Totuși, relația dintre Blaga și ginerele său nu pare să mai fi fost una prea bună, de ceva timp, cel puțin așa susține unul dintre parlamentarii liberali.

Deputatul Partidului Național Liberal, Mihăiță Calimente, a precizat joi, în cadrul unei emisiuni la B1 Tv, că relațiile dintre cei doi erau chiar reci, după ce au apărut în presă mai multe informații despre contractele cu statul pe care ginerele lui Blaga le desfășura.

”Dacă ginerele domnului Blaga va fi găsit vinovat, va plătit ca oricare cetățean al acestei țări. Faptul că este ginerele domnului Blaga, de altfel știu că relațiile cu ginerele său nu erau foarte bune….Din câte știu eu, datorită unor afaceri și a unor lucruri care au scăpat în presă, domnul Blaga a avut discuții cu el și relațiile erau foarte reci. El (n.r.: referindu-se la Vasile Blaga) era supărat că acele lucruri au apărut în presă.”, a precizat deputatul PNL, Mihăiță Calimente, într-o emisiune de la B1 TV.

”Ne interesează imaginea partidului. Sigur că există o problemă de imagine (n.r.: pentru PNL)”, a precizat Calimente cu privire la problema avută de ginerele lui Vasile Blaga.

3 comentarii la “Lider PNL, dezvăluiri despre relația dintre Blaga și ginerele său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *