Lider PNL îl execută definitiv pe Uioreanu. Plângeri penale la DNA care l-ar viza pe Uioreanu făcute de un liberal

Conform informațiilor din presa locală din Cluj, situația grea a lui Uioreanu, aflat în prezent în arest, ar putea suferi o nouă lovitură crâncenă.

Conform celor de la gazetadecluj.ro, fostul șef interimar CJ Cluj (n.r.: instalat după arestarea lui Horea Uioreanu), Mihai Seplecan, ar fi mers în această dimineață la sediul DNA Cluj, unde politicianul ar fi depus o plangere penală unde arată o serie de nereguli care au loc în cadrul aeroportului clujean și la proiectul rampei ecologice. 

Acest demers al lui Seplecan ar putea complica și mai mult situația fostului baron PNL, Horea Uioreanu, având în vedere că plângerea depusă la DNA Cluj ar viza neregulile existente în cadrul Aeroportului Cluj, aflat în subordinea directă a Consiliului Județean Cluj, condus până la momentul arestării de către Uioreanu.

O parte dintre aceste fonduri alocate construcției aeroportului din Cluj ar fi fost deturnate spre diverse grupuri de interese, dar și către  finanțarea unor contracte de publicitate în presa scrisă și online.

Mihai Seplecan este în prezent mâna dreaptă a senatorului Mariu Nicoară, cel care conduce în prezent organizația județeană a PNL Cluj.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: