Skip to content
Politică

Lider PNL: „Iohannis, primul care nu are legătură cu Partidul Comunist!"

" "

Succesul neaşteptat al lui Klaus Iohannis i-a înflăcărat pe susţinătorii acestuia, în special pe colegii de partid.

Puiu Haşotti, unul dintre vicepreşedinţii Partidului Naţional Liberal, susţine că votul de ieri oferă şi o premieră istorică, prin faptul că noul conducător al României este primul care nu are rădăcini comuniste.

" "
" "

„Este o lozincă: dreptate până la capăt. S-a făcut dreptate până la capăt pentru că în sfârșit este un președinte care nu are nicio legătura cu Partidul Comunist. Ponta, chiar dacă nu a fost membru, era legat prin Iliescu şi Năstase”, a spus Haşotti în această dimineaţă.

2 comentarii la “Lider PNL: „Iohannis, primul care nu are legătură cu Partidul Comunist!"

  1. Pentru mine care am trait in societatea multilateral dezvoltata, deja termenul atribuit semenilor mi se pare depasit. Dupa 25 de ani, dupa ce esti in NATO, in UE , e o stupizenie sa vii si sa afirmi despre cineva ca mai trage tara in comunism. Si totusi cineva a infierbantat mintile tinerilor, aratand ca comunistii sunt, exista, dar nu in tabara lor. Ponta este comunist pt ca reprezinta PSD-ul fondat de Iliescu. PDL-ul fost PD fondat de tovarsaul Petre Roman, acum penelist, si condus ulterior de comunistul Basescu si compus acum ca tovarasi de elita ai UTC si USCR, Ungureanu sau Boc, nu , acest partid e sfant. Si tocmai acest partid se bate in piept ca l-a scos pe Iohannis presedinte.

  2. Johannis care a trait 30 de ani in comunism e mai putin legat de mentalitatea comunista(ce filozofie ce soc stiintific ce istorria pcr o fi facut in scoala), in schb ponta comunist desi a trsit in comunism nai vreo 17 ani( macar facultates a facut o) dupa 89.Cind ii vezi pe acesri pupincuristi iti viine sa versi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *