Skip to content
Politică

Lider PNL, ironii la adresa lui Tăriceanu: „Este caraghios”

" "

Prezent luni seara în emisiunea Prime Time News, moderată de jurnalistul Andra Miron, de la postul de televiziune Realitatea TV, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Mihai Răzvan Ungureanu a comentat recenta inițiativă a președintelui Senatului Căalin poescu Tăriceanu de a înființa o Comisie care să analizeze democrația.

Citește și: Tăriceanu inițiază la Senat un demers spectaculos

Astfel, liberalul a ironizat inițiativa liderului PLR spunând că nu este decât o încercare de a-i fi de folos premierului.

Cum este vorba unui celebru cantec din anii ’60, e vânare de vânt. Domnul Tăriceanu încearcă să îi fie de folos, cu puterile pe care le mai are, îmbătrânite, premierului Ponta. (…) Sper din tot sufletul că la un moment dat, dat fiind faptul că deja gandește la disecția democrației și a statului de drept din România, va face și o comisie care să analizeze calitatea morala a membrilor din Parlament, începând cu domnia sa.”, a spus Ungureanu.

Este caraghios. Îți arată pe ce se duce timpul unui președinte al Senatului.”, a conchis Mihai Răzvan Ungureanu.

3 comentarii la “Lider PNL, ironii la adresa lui Tăriceanu: „Este caraghios”

  1. Mai MRU, eu stiu alt cantec vechi. Ii zicea… Unde-ai pus mama otrava ? … Cred ca ti s-ar potrivi perfect, cu vita kobe si unguent !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *