Skip to content
Politică

Lider PNL, primul indiciu despre când se va fi dat jos Guvernul Ponta

Victor Ponta și-a prezentat luni seară noul cabinet, în fața plenului Parlamentului. De la tribuna Parlamentului au vorbit atât reprezentanți ai puterii, cât și lideri ai opoziției, care au criticat noul cabinet.

Printre aceștia a fost și liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti. Acesta a anunțat că PNL nu va vota noul Guvern Ponta, estimând că noul cabinet va avea o durată de viață de patru luni.

„Guvernul Ponta IV în opinia noastră va fi un Guvern de nota patru și va dura cam patru luni. Guvernul Ponta III a fost un Guvern de nota trei, că așa a spus electoratul acum o lună”, a spus Hașotti.

Hașotti a mai adăugat că PSD este în acest moment un partid aflat în derută.

„Cei care vorbesc că USL există plagiază. (…) Am văzut și o noutate. PSD știam până acum că tot ia și lua tot ce era al lui și nu era, am văzut acum că dă ce dă, dă cam 25%-30% dintr-un guvern unor două partidulețe care niciodată nu au participat singure la alegeri și unei iluzii politice liberale care își zice partid. (…) Suntem jenați de acest fapt. Nu arată decât panica, deruta care se află în rândul PSD”, a afirmat Hașotti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *