Skip to content
Politică

Lider PNL recunoaștea eșecul din dezbatere al lui Iohannis în fața lui Ponta. Care este principala cauza

Unul din cei mai cunoscuți și mai vocali lideri ai PNL a explicat la Antena3 care este cauza pentru care prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a pierdut în fața lui Victor Ponta în cadrul dezbaterii organizate luni la Realitatea TV.

Corneliu Dobrițoiu, fost ministru și actual senator PNL a oferit la Antena3 o explicație privind eșecul lui Iohannis în confruntarea cu Ponta: „Domnul Klaus Iohannis categoric că nu e cel mai bun comunicator de pe planetă, dar cu certitudine e un bun gospodar şi un om al acţiunii practice. Este bine că a avut loc această dezbatere a avut loc şi sunt convins că vor avea loc mai multe dezbateri de acest gen. Mult mai bine pregătite”.

O reacție promptă privind dezbaterea Iohannis- Ponta a avut și purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu. Pe o pagină de socializare, deputatu a oferit următoarea reacție : ”La Realitatea Tv Ponta a venit cu tot biroul, plin de foi peste tot, Iohannis a venit fara nimic, doar cu idei bune, cu multa rabdare sa-i asculte mesajele agresive ale celui care va pierde alegerile de duminica”

2 comentarii la “Lider PNL recunoaștea eșecul din dezbatere al lui Iohannis în fața lui Ponta. Care este principala cauza

  1. Dobritoiu elegant ca de obicei, Gorghiu mizerabila ca de obicei ! Asta este diferenta dintre liberalii batrani si echilibrati, si asa zisa noua generatie de fripturisti basisiti. Din pacate, primii sunt pe cale de disparitie, ceilalti se inmultesc precum paduchii.

  2. Gorghiu are pe jumatate dreptate, Iohannis a venit fara nimic.Aia cu „idei bune” i s-a parut ei.O idee buna e ca Iohannis sa colaboreze cu Ponta daca va castiga sau sa faca el (naiba stie cum ca nu intelege nimeni) o noua majoritate in parlament?Ca odata zice una si altadata zice alta si tot nu ma prind care din aceste idei ar fi buna cand ambele varianta sunt proaste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *