Skip to content
Politică

Lider PNL, uimit de declarațiile lui Crin Antonescu

" "
 Declarațiile lui Crin Antonescu, conform cărora nu se va implica în campania lui Klaus Iohannis și că nu este convins încă de prezidențiabilul ACL, i-a luat prin surprindere pe numeroși lideri liberali.
Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate la antena 3, de sâmbătă seara, europarlamentarul PNL Renate Weber a transmis că nu se aștepta ca fostul șef al PNL, Crin Antonescu, să nu îl sprijine pe Iohannis la prezidențiale.

„M-aș fi așteptat ca dl. Antonescu, care a fost unul din gânditorii ACL-ului atunci când s-a realizat, să fie alături de toți oamenii din partid în această campanie”, a declarat Renate Weber.

Renate Weber  susține că nu știe la ce s-a referit  Antonescu atunci când a afirmat că nu este convins de prestația lui Klaus Iohannis.

" "
" "

„Îmi este greu să vă spun la ce se referea. Inclusiv la referirile despre suspendarea președintelui în 2012. În legătură cu aceea însăși domnul. Antonescu a spus că nu-i pare rău, era firească, era perfect constituțională, dar că procedural a fost acolo o grabă (…)

Chiar nu cred că trebuie să-i căutăm nu știu ce lucruri ascunse d-lui. Iohannis. Pe de altă parte, când vii și te referi la proiecte și faci comparație și apar formule cine e bun de premier nu e neapărat bun de președinte, eu îmi permit să le spun celor din România, indiferent care ar fi ei, fac o uriașă greșeală. Ei au cumva impresia că un premier nu trebuie să fie tot un om de viziune pentru o țară?’, a mai transmis Renate Weber.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *