Skip to content
Politică

Lider PNL, uimit de declarațiile lui Crin Antonescu

 Declarațiile lui Crin Antonescu, conform cărora nu se va implica în campania lui Klaus Iohannis și că nu este convins încă de prezidențiabilul ACL, i-a luat prin surprindere pe numeroși lideri liberali.
Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate la antena 3, de sâmbătă seara, europarlamentarul PNL Renate Weber a transmis că nu se aștepta ca fostul șef al PNL, Crin Antonescu, să nu îl sprijine pe Iohannis la prezidențiale.

„M-aș fi așteptat ca dl. Antonescu, care a fost unul din gânditorii ACL-ului atunci când s-a realizat, să fie alături de toți oamenii din partid în această campanie”, a declarat Renate Weber.

Renate Weber  susține că nu știe la ce s-a referit  Antonescu atunci când a afirmat că nu este convins de prestația lui Klaus Iohannis.

„Îmi este greu să vă spun la ce se referea. Inclusiv la referirile despre suspendarea președintelui în 2012. În legătură cu aceea însăși domnul. Antonescu a spus că nu-i pare rău, era firească, era perfect constituțională, dar că procedural a fost acolo o grabă (…)

Chiar nu cred că trebuie să-i căutăm nu știu ce lucruri ascunse d-lui. Iohannis. Pe de altă parte, când vii și te referi la proiecte și faci comparație și apar formule cine e bun de premier nu e neapărat bun de președinte, eu îmi permit să le spun celor din România, indiferent care ar fi ei, fac o uriașă greșeală. Ei au cumva impresia că un premier nu trebuie să fie tot un om de viziune pentru o țară?’, a mai transmis Renate Weber.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *