Skip to content
Politică

Lider PNL: Victor Ponta nu guverneaza pentru Romania

" "

Intr-un interviu acordat ziare.com, liderul PNL Ludovic Orban a vorbit despre motiunea de cenzura a liberalilor, dar si despre tema acesteia.

Intrebat daca vor mai depune liberalii motiunea, Ludovic Orban a spus ca o vor depune cu siguranta, chiar si daca majoritatea o s sprijine votul prin corespondenta.

" "
" "

„Pe cine credeti? Pe Victor Ponta sau Consiliul National al PNL care a luat decizia sa depuna motiunea de cenzura pe data de 5 iunie? Cu siguranta vom depune motiunea de cenzura. Chiar si daca, de frica, majoritatea o sa sprijine votul prin corespondenta, avem slava Domnului suficiente teme extrem de serioase pe care sa fundamentam motiunea de cenzura”, a declarat Orban pentru ziare.com.

Referitor la subiectul motiunii, prim-vicepresedintele PNL a spus ca „avem o lista lunga, interminabila, de motivatii profunde pentru care sa initiem demersul de schimbare a lui Victor Ponta. Victor Ponta nu guverneaza pentru Romania. Victor Ponta tot ce face in momentul de fata ca prim ministru face pentru a se mentine in functia de prim ministru ca sa nu dispara din viata politica, pentru ca in momentul in care nu va mai fi prim ministru chiar PSD-ul o sa fie acela care o sa il arunce din fruntea partidului”.

Sursa foto: gandul.info

1 comentariu la “Lider PNL: Victor Ponta nu guverneaza pentru Romania

  1. Lodovikule voi sunteti toti din mantaua lui basescu. Asta zicea la Comitetul Politic al PD din ianuarie 201 – “Suntem în opoziție. Nu susținem în nici un fel partidul aflat la putere. Îl criticăm la fiecare greșeală. Chiar dacă face bine, noi tot îl criticam. Asta e șansa noastră. Nu semnăm nici un protocol! Noi vom crește numai dacă facem o opoziție fermă.“ Asta v-au invatat PDListi lui Base pe care i-ati luat sub camasa voastra galbena. Daca PSD nu guverneaza pentru Romania, guvernul PFDL cu care acu,m sunteti coledzi pentrrucine a guvernat? Noi trebuie sa-i giram inca odata numai pentru ca si-au vopsit pe fata pe un obraz sageata si pe celalat trei dungi galbene de sub care trazneste portocalul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *