Skip to content
Politică

Lider politic face noi dezvăluiri incendiare despre tandemul Moisescu- Chiliman: ”Au platit bani să…”

Unul din liderii politici din România, care a colaborat pentru o perioadă cu cei mai noi ”clienți” ai DNA, Andrei Chiliman și Vlad Moisescu, lansează noi acuzații la adresa acestora.

Liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, cel care la scurtă perioadă după ce i-a primit în partid pe Andrei Chiliman și Vlad Moisescu a a intrat în război cu aceștia, precizează că a trecut printr-o ”experiență dramatică”.

Liderul țărănist  face o serie de relatări despre această ”grupare infracțională”, precizând, printre altele că Moisescu și Chiliman ar fi plătit bani ca să îl compromită public, sugerând ”orchestrarea” unor campanii media la adresa sa.

”A mai disparut inca o grupare infractionala: Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu. Acestia, doar capii unei cooperative, care a functionat la Primaria Sectorului 1 de ani si ani. Motorul financiar al PNL-ului de altadata, dar si acum, reatasat, prin revenirea tripletei in noul PNL, via PDL.

Am avut, va amintiti, o scurta, dar dramatica experienta. Dupa eliminarea lui Chiliman, Moisescu, Costescu din PNL, de catre Crin Antonescu, in 2013. Chiliman il acuza de tradari doctrinare pe Antonescu, ca s-a indepartat de linia partidului si principiilor etc. In acest context, dupa ce Chiliman a devoalat public ca unul dintre parintii sai fusese taranist, dupa ce Moisescu si Ioana Costescu descoperisera si ei, brusc, ca, de fapt, sunt oameni din popor, iubitori de dreptatea, chiar de Sfanta Scriptura, au venit in grup in PNTCD. In grup au aparut si Vlad Rosca, fost ministru taranist, si alti cativa altii „taranisti” de bine si autentici, care isi gasisera, de ani si ani, rostul in afaceri, cu buzunarele doldora, sub pulpana calda, liberala, a lui Chiliman, liberalul de frunte. Am fost deschis si i-am primit pe usa din fata. Am organizat chiar un Congres, cu Vlad Moisescu Prim-vicepresedinte, Vlad Rosca Vicepresedinte…

Nu stiam cine sunt, nici situatia de la Primaria Sectorului 1. Dupa cateva luni, insa, a inceput o alta poveste. Oamenii au crezut ca pot pune mana pe partid, sa-l tranzactioneze, sa-l topeasca in noul PNL/PDL. L-ar fi dorit acolo, ca pe un trofeu. Le-am spus ca nu se poate, cu binele si cu mai putin binele. Nu am facut nicio concesie. Pe Vlad Rosca, un speciemen de cea mai joasa speta, din categoria fostilor taranisti cu ceafa groasa, l-am dat afara prin SMS. Au urmat ceilalti, buluc. Au platit bani sa ma compromita in televiziuni. S-au razbunat si dupa, punand partidul sa plateasca datorii pe care le-au facut chiar ei, cu cinism – stilul Vlad Moisescu. Am fost injurat si calomniat ca i-am dat afara. Ce mai spun azi acei domni? Le multumesc colegilor mei din PNTCD ca au avut incredere in mine. Mergem mai departe.”, precizează Aurelian Pavelescu pe pagina sa de socializare.

1 comentariu la “Lider politic face noi dezvăluiri incendiare despre tandemul Moisescu- Chiliman: ”Au platit bani să…”

  1. Minciuni, l-a primit cu bratele deschise in partid, stia cu cine vorbeste.
    Pai toate materialele electorale cine le-a platit, Pavelescu in niciun caz… Cei de la IRL le-au facut ….
    Daca ii facea o oferta buna pentru partid sigur il vindea, sper ca acest trasist imbecil sa dispara….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *