Skip to content
Politică

Lider politic, propunere majoră care ar putea afecta toate partidele politice importante din România

Unul din liderii politici din România a făcut, prin intermediul paginii sale de Facebook, o propunere radicală ce ar putea afecta toate marile partide politice din România, în cazul în care va fi adoptată.

Aurelian Pavelescu, lider al PNTCD, precizează că toate partidele care au folosit bani din acte de corupție să fie dizolvate, în urma unei proceduri inițiate de procurorul general. Pavelescu își motivează propunere prin faptul că votul ar fi putut fi influențat de corupția generalizată.

De asemenea, policitianul propune ca după ce partidele politice ”beneficiare” ale unor sume provenite din acte de corupție să aibă posibilitatea de reînscriere, dar să le fie interzice subvențiile de la stat.

”Partidele care au folosit bani din coruptie, dizolvate
Partidele care au folosit bani din coruptie in campaniile electorale sau in activitatile curente, ar trebui dizolvate printr-o procedura initiata de procurorul general. Pentru ca a fost incalcata Constitutia si legea partidelor: votul, influentat astfel, a fost rezultatul unui proces nedemocratic, efect al coruptiei generalizate.

Sa se dizolve si sa se inscrie din nou! Sa li se interzica, totodata, subventia de la stat.

PNTCD nu a fost si nu este subventionat de stat, ca partidele parlamentare, nu a folosit bani din coruptie. Cand altii mituiau si manipulau opinia publica prin infractiuni, noi am venit doar cu ideile si convingerile noastre. Apoi, dupa ce acestia foloseau sute de milioane de euro, bani murdari, ne spuneau si ne spun: voi aveti doar 1%, nu va voteaza poporul. Cata nebunie! In 1946 PNT a castigat alegerile, iar comunistii, cu forta, au inversat scorul electoral, pe hartie. Azi, mostenitorii lor fac acelasi lucru. Nu mai folosesc glontul si bata, ci banii publici, furati de la populatie, impotriva populatiei, pentru a ramane fraudulos la putere! Jos sistemul mafiot!”, precizează Aurelian Pavelescu pe pagina sa de Facebook.

1 comentariu la “Lider politic, propunere majoră care ar putea afecta toate partidele politice importante din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *