Skip to content
Politică

Lider politic vorbește despre o înțelegere secretă Ponta – Iohannis, care ar putea să îl afecteze pe șeful statului

" "

Unul din liderii Partidului Mișcarea Populară a precizat joi, într-o emisiune televizată la B1TV, că între actualul Președinte, Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta ar exista o înțelegere secretă, care ar putea să îi provoace numai rău șefului statului,

Vicepreședintele PMP, Radu Cristescu, a punctat că o înțelegere secretă cu Ponta ar putea să-i rezerve actualului șef al statului un viitor precum cel al lui Emil Constantinescu, cel care a fost învins de sistem.

" "
" "

„Există o stare de normalitate pe care noi, PMP, Udrea a spus-o – PNL dă președintele și PSD guvernează. Iohannis credeți că vrea să renunțe la Ponta? Vă inselati. E o înțelegere între ei. Eu îl vad pe Iohannis al doilea Emil Constantinescu, l-ați văzut să iasă ca să spună ceva ( n.r. – după întâlnirile de la Cotroceni)? În județe se bat pe la partide. PSD-ul și onoarea, haideți, ce onoare ….”, a mai afirmat Radu Cristescu la B1.

Totodată, pornind de la vizita emisarului american Victoriei Nuland în România, Radu Cristescu este de părere că „nu discuta americanii cu bufonii”, referindu-se la Geoana.

Reamintim faptul că în cadrul întrevederii pe care Mircea Geoană a avut-o cu demnitarul american, acesta i-a transmis Victoriei Nuland că este necesară o coaliție de guvernare de tip german formată din PNL și PSD și, de asemenea, că Victor Ponta trebuie să plece de la șefia PSD.

Citește și Geoană i-a transmis Victoriei Nuland că vrea să îl debarce pe Ponta din fruntea Guvernului. Ce răspuns i-a dat oficialul SUA

„Am discutat foarte deschis despre șansa imensă pe care România o are de a juca la nivelul regiunii noastre un rol strategic. Trebuie să înțelegem că statul de drept, integritate si competență pentru toți cei care vor să ocupe. I-am spus care este opinia mea despre evoluțiile politice. I-am spus că România are nevoie de o coaliție de tip german, formată din PNL și PSD.”, a transmis Mircea Geoană, miercuri, imediat după întâlnirea cu Victoria Nuland.

 

Sursă foto voceatransilvaniei.ro.

1 comentariu la “Lider politic vorbește despre o înțelegere secretă Ponta – Iohannis, care ar putea să îl afecteze pe șeful statului

  1. Tare se mai zbuciuma acest personaj–unii spun ca va fi noul lider PMP ( pentru mine prieteni )–asta depinde de dispozitia TATUCULUI . In rest–are un ghiveci in cap de te sperie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *