Skip to content
Politică

Lider PSD, acuzaţii devastatoare faţă de PNL, cu o zi înaintea moţiunii: “servitori umili, stare de haos”

proiect de lege parlament

Un lider PSD iese la rampă şi face acuzaţii devastatoare la adresa PNL, calificându-i drept “servitori umili” ai Elenei Udrea şi vorbind despre “starea de haos” în care se află PNL şi fostul PDL.

“Pur și simplu încercăm să arătăm întregii țări situația groaznică și starea de haos în care se regăsesc cei de la PNL – PDL. Demersul lor nu numai că nu va întruni jumătatea necesară din numărul voturilor parlamentarilor, dar nu se va bucura nici măcar de susținerea tuturor celor care au semnat inițial moţiunea”, a declarat Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, într-un comunicat trimis joi PSnews.ro.

Ştefănescu a explicat că decizia PSD de a nu vota la moțiunea de cenzură de vineri “nu ține nici de vreo strategie ascunsă și nici de zvonurile lansate de opoziție legate de așa-zisa trădare a unor parlamentari“.

Totodată, social-democratul avertizează că PNL şi PDL “se vor boicota reciproc” la votul de vineri.

“Întrucât conflictul dintre grupurile de interese din PNL și PDL s-a acutizat tot mai mult în plan central și local, iar disensiunile dintre ei și neînțelegerile vizavi de cele 7-8 liste cu guverne din umbră sunt atât de mari, la votul de mâine (vineri – n.r.), pur și simplu, se vor boicota reciproc”, mai scrie Codrin Ştefănescu.

Secretarul general adjunct al PSD dezvăluie care este miza grupurilor PNL şi PDL.

“Pentru fiecare grup în parte, miza este extrem de importantă: preluarea puterii totale în cadrul marelui PNL și punerea într-o poziție defavorabilă a taberei adverse, în fața lui Klaus Iohannis. Iar aceasta va fi demonstrația finală pentru toți românii care privesc cu maxim interes ziua de mâine, vizavi de cine sunt cei care se bat cu ardoare pentru a pune mâna pe putere. Pentru că ei sunt: aceiași foști colaboratori de nădejde ai lui Traian Băsescu și ai Monicăi Macovei; aceiași servitori umili ai doamnei Elena Udrea, din timpurile sale bune; de fapt, același grup portocaliu care își dorește cu disperare înapoi ministerele pierdute în 2012. Asta-i tot”, conchide Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *