Skip to content
Politică

Lider PSD: „Andrei Pleșu continuă să lucreze „la negru” pentru laboratoarele de la Cotroceni”

Andrei Pleșu continuă să lucreze ‘la negru’ pentru laboratoarele de la Cotroceni, a afirmat marți secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, care s-a declarat solidar cu maestrul Radu Beligan în fața „atacului mizerabil” al lui Pleșu.

„Mă alătur grupului de actori ai Teatrului Național București în demersul acestora de a fi solidari cu maestrul Radu Beligan, în fața atacului mizerabil pe care domnul Pleșu l-a lansat la adresa marelui nostru actor. Mă bucură faptul că membri marcanți ai societății civile au luat poziție în fața unui gest atât de josnic precum cel al lui Andrei Pleșu. În același timp, mă întristează să văd cum un om care mânuiește atât de bine cuvintele nu înțelege un lucru fundamental pentru o societate democratică, precum libertatea de opinie și expresie, punând la zid pe cineva doar pentru simplul fapt că și-a mărturisit public opțiunea politică”, a afirmat Ștefănescu.

Potrivit acestuia, din păcate, „Andrei Pleșu și-a pus întregul talent oratoric și întreaga pricepere în slujba unui personaj care s-a dovedit a fi atât de nociv României, manipulând și falsificând cu abilitate realitatea”.

„Chiar dacă astăzi, pe hârtie, nu mai este angajat al Administrației Prezidențiale, Andrei Pleșu continuă să lucreze ‘la negru’ pentru laboratoarele de la Cotroceni. Din păcate, parcursul jalnic de la un om de cultură respectabil la un banal politruc îl va face pe domnul Andrei Pleșu să nu fie ținut minte ca un mare filosof român, ci mai degrabă doar ca unul din rapsozii de tristă amintire ai regimului Băsescu”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

În timpul lansării candidatului PSD la alegerile prezidențiale, desfășurată sâmbătă pe Arena Națională, maestrul Radu Beligan a transmis un mesaj de susținere pentru Victor Ponta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *