Skip to content
Politică

Lider PSD aruncă BOMBA: ”Trebuie să plecăm de la guvernare”

" "

Unul din liderii și vicepreședinții PSD a lansat astăzi un mesaj fără precedent către colegii săi de partid. Deși Victor Ponta și Liviu Dragnea au anunțat duminică seară că nu trebuie părăsită guvernarea, de cu totul altă părere este unul din vicepreșdinții influenți ai partidului.

Și Liviu Dragnea, președintele executiv al PSD, a fost de părere că ”Victor Ponta nu-si va da demisia din functia de premier. Guvernarea va fi mentinuta in continuare.”

" "
" "

Robert Negoiță, vicepreședinte al PSD, a precizat  luni dimineață că ”trebuie ca PSD să facă un pas înapoi de la guvernare.”

”Poporul nu greste niciodata, a ales intr-o proportie covarsitoare si cred ca tebuie sa facem un pas in lateral daca nu chiar in spate. De prea multe ori noi si eu am simtit nevoia unei altfel de politica, cred ca dupa acest vot trebuie sa dam ocazia domnului Iohannis si echipei sale sa faca un alt fel de politica.

În consecință, nu trebuia sa mai tinem de aceasta guvernare. Cred ca ar trebui sa repectam vointa romanilor exprimata. Cu siguranta ca va fi convocata o sedinta. E un gest de normalitate, de decenta, sa facem chestiunea asta. Pana la urma, partidele ar trebui sa vina in asteptarea cetatenilor . Nu a fost o guvernare rea, dar important e ce vor românii”, a punctat Robert Negoiță luni dimineață.

8 comentarii la “Lider PSD aruncă BOMBA: ”Trebuie să plecăm de la guvernare”

 1. ATENTIE! Romanii nu au votat alt guvern! Votul de ieri nu a fost vot de partide!

  „Cred ca motivele infrangerii trebuie cautate mult in urma si sunt mai degraba sistemice decat de moment. Faptul ca s-au amorsat din cauza unor situatii de moment (votul din diaspora etc…) e un lucru, dar parerea mea e ca votul a fost anti-sistem.

  Oamenii au votat un neamt (o schimbare), au votat DNA-ul, au votat o idee de impartire a puterii in stat, au votat pentru felul in care au perceput ei corectitudinea etc… nu prea vad aici un vot de partide.

  PSD-ul trebuie sa continue reforma interna si sa se transforme dintr-un partid al anilor ’90 intr-un partid modern de Stanga.

  Stanga moderna inseamna imbunatatirea conditiilor de munca pentru milioane de salariati.

  Stanga moderna inseamna ziua de lucru de 7 ore; oamenii au familii, au prieteni, nu putem trai doar ca sa muncim.

  Stanga moderna inseamna invatamant de elita si un sistem de sanatate modern.”

  Andrei Cosmin T.

 2. negoita esti tampit? nu au fost alegeri parlamentare, ci prezidentiale. Daca taceai filosof ramaneai. Nu puteai sa spui asta in interiorul partidului si sa nu te dai mare in fata presei?

 3. Auzi, Robert Negoita dixit. Pai parca si tu ai pierdut in Bucuresti, nu ??? Inteleg ca ai onoare, deci demisionezi si tu din functia de primar, nu ??? Eu zic sa dai intai un exemplu personal ! Ce zici, maimutoiule ?

 4. oamenii au votat Iohannis tocmai pentru ca guvernul nu a facut nimic pentru ei , e satula de certuri , ce ar fi facut ponta ca presedinte in afar de certuri si de al inlatura pe basescu , cati km de autostrada sau facut? cate privatizari reusite? cate infrastructura pentru noi locuri de munca? nu va mai uita-ti voi la presedinte ..are si el un cuvant de spus dar trebuie inteles ca romanii au votat pentru ca s-au saturat de mizeria asta , diaspora nu a facut diferenta , diferenta s-a facut in romania , si mai terminati sa va luati de unu si altul catre inca nu a demonstrat nimic , asteptati sa vedem si apoi comentam ,nu ianinte doar ca simpatizam noi pe Ponta , nu stiu de ce il simpatizeaza lumea…pentru ca tot ce a stitu sa faca a fost cearta cu Basescu si asta in momentul in care decizile tarii erau luate de Ponta nu de Basescu , invata-ti cine ce rol are in stat premierul si presedintele si nu mai va uitati doar la un post de televiziune care il pupa in cur pe Ponta …lumea nu mai e oarba … sunt comvins ca nu se va schimba nimic peste noapte dar Ponta a avut ocazia sa arate ce stie ca premier… ce a aratat? ca ia dintr o parte si da in alta? sau nici pe aia nu ii mai da ca fura ei mai mult? ar face bine sa lase certurile , sa faca legi bune , sa ridice prostia cu imunitatea ca nu is zei si nu totul li se cuvine , si sa munceasca pentru popor , poate nu observa multa lume dar in ultimi ani ne a depasit bulgaria …nu va spune nimic asta? crestere economica nu dar taxe noi si mai mari da ..cum sa creasca pib ul? aia se numeste crestere la buget ca iei de la oamenii cand nu ai bani cu taxe? cai ferate avem ca africanii , autostrazi in romania e SF , si atunci cum sa vina investitori? fonduri europene? dupa ce ca nu se iau cat ne este oferit se mai si fura jumate…o rusine… eu ma bucur ca avem schimbare … tot ce sper e ca guvernul sa se inteleala cu premierul si presedintele , o buna cooperare inseamna o sansa mai buna pentru rezolvarea problemelor

 5. In sectorul 3 sunt trecuti multi moldoveni de peste Prut cu domiciliul acolo ,dar care de fapt misuna prin europa, ai lui Livache pdl.
  Priimarul psd a ceru scoaterea lor de pe lista dar BEC nu a fost de acord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *