Skip to content
" "
Politică

Lider PSD îl desființează pe Iohannis și anunță care va fi efectul de bumerang pentru Președinte și PNL: „Noul preşedinte jucător vrea…”

Lider PSD ataca dur actiunile lui Iohannis si ale PNL-ului precizând că actualul șef al statului vrea toată puterea, prin orice mijloace și că ”setea” de putere a acestuia și respectiv a liberalilor va fi resimțită în buzunarele oamenilor.

Senatorul PSD, Daniel Savu, a comentat duminica pe blogul personal, evenimetele din ultimele zile care il au in prim plan pe Premierul Victor Ponta si acuzatiile care i se aduc, prezentandu-si public optiunea pe care o va sustine si luni, in Comitetul Executiv al PSD, cand se va decide soarta lui Ponta in PSD.

Savu s-a referit la actualui Presedinte ca la un „presedinte jucator”, comparandu-l cu fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Noul preşedinte jucător vrea toată puterea prin orice mijloace„, a scris senatorul.

De asemenea, liderul PSD considera ca tot acest context politic este o „propaganda agresiva intretinuta de PNL si Klaus Iohannis” si ca va avea „efect de bumerang”, avertizand ca replica strazii pentru ca „setea lor de putere (a liberalilor si a lui Iohannis, n.r) se va resimti in buzunarele oamenilor„.

Propaganda agresivă întreţinută de PNL şi Klaus Iohannis, după chemarea lui Victor Ponta la DNA şi depunerea moţiunii de cenzură, are şi va avea în continuare efect de bumerang. Cel puţin aşa se văd lucrurile în momentul de faţă din viaţa reală, în condiţiile în care, după toate semnalele pe care le-am primit, cetăţenii înţeleg că ultimul lucru de care aveam cu toţii nevoie este o criză politică. Cei care o provoacă şi o întreţin, liberalii şi Klaus Iohannis, vor primi fără nicio îndoială replica străzii, pentru că setea lor de putere se va resimţi în primul rând în buzunarele oamenilor .

Cred că din toată strategia la care asistăm în aceste zile, reacţia publicului a fost cel mai puţin sau deloc calculată, iar efectele se vor vedea în scurt timp. Dacă după 10 ani de ceartă şi scandal, ajungem să ne întoarcem de unde am plecat, numai pentru că Iohannis îşi vrea guvernul lui, iar liberalii nu mai au răbdare şi împart deja portofolii, înseamnă că moştenirea lăsată de fostul preşedinte este mai greu de şters decât ne-am închipuit şi nu se manifestă doar prin dezastrul din justiţie sau cazuri celebre de corupţie, ci mai ales prin mentalitatea de acaparare a puterii cu orice mijloace.„, a scris Daniel Savu.

Senatorul considera ca implicarea procurorilor si punerea sub urmarire penala a lui Ponta este doar un tertip al Presedintelui care este constient ca nu poate obtine o majoritate parlamentare astfel incat sa treaca motiunea. Savu sustine ca „această acţiune a noului preşedinte jucător Klaus Iohannis, care deschide o Cutie a Pandorei privind schimbarea guvernelor în România, trebuie anihilată corect, prin votul Parlamentului.”

Pentru că asta este ceea ce face Iohannis acum, înţelege că n-are nicio şansă ca moţiunea de cenzură să treacă de Parlament, unde există o majoritate stabilă care susţine guvernul, este conştient că nu poate schimba nimic prin mijloace democratice, motiv pentru care recurge la procurori.

Îmi menţin convingerea că nu există niciun motiv ca Victor Ponta să demisioneze, voi susţine asta şi luni la Comitetul Executiv al PSD, când îi vom cere premierului să nu cedeze la presiuni şi să îşi ducă mandatul până la capăt. Această acţiune a noului preşedinte jucător Klaus Iohannis, care deschide o Cutie a Pandorei privind schimbarea guvernelor în România, trebuie anihilată corect, prin votul Parlamentului.”, si-a incheiat Daniel Savu mesajul de pe blogul personal.

" "

1 comentariu la “Lider PSD îl desființează pe Iohannis și anunță care va fi efectul de bumerang pentru Președinte și PNL: „Noul preşedinte jucător vrea…”

  1. Sasu` nu mai e ….sas, daca nu-si respecta cuvantul si promisiunile din campanie ! Devine un….”mitic”! Si si-o va…”lua” si el ! Cat de curand, mai ales ca…..nu-i DE NATIONALITATE ….roman !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *