Skip to content
Politică

Lider PSD dezvăluie adevărata țintă a DNA în dosarul referendumului. Previziune sumbră pentru un greu al partidului

Unul din liderii PSD a reacționat tranșant pe pagina sa de Facebook cu privire la ancheta DNA privind referendumul din vara lui 2012 și în cadrul căreia aproximativ 200 de oameni în vârstă au fost ieri audiați de procurori.

Citeșteși: Noi audieri la DNA în dosarul referendumului din 2012 în care va fi judecat și Liviu Dragnea. 10 persoane decedate, citate la DNA

Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pașcu, explică trei posibile motive pentru care procurorii DNA continuă această investigație privind dosarul referendumului din 2012.

”Cei cca 150 de oameni batrani, saltati in crucea noptii dupa metode gestapoviste, sunt chemati in fata justitiei pentru cel putin 3 motive:

1. Eventuala condamnare a lui Liviu Dragnea, pt ca si-a anuntat posibila candidatura la conducerea PSD;
2. Infricosarea lumii inainte de primul tur, ca sa nu mai vina la vot;
3. Falsificarea rezultatului referendumului din 2012, care l-a delegitimat pe Basescu”, explică Ioan Mircea Pașcu.

3 comentarii la “Lider PSD dezvăluie adevărata țintă a DNA în dosarul referendumului. Previziune sumbră pentru un greu al partidului

  1. Basistii astia jegosi ne spun de ani de zile ce bandit e Dragnea. Dar daca asta e tot ce au impotriva lui, incep sa cred ca Liviu Dragnea e chiar un fel de ingeras. Adica sa-l haituiesti pentru 100 de voturi pasamite furate, cand Baconsky fura voturile astea in 10 minute la Paris, chiar ma fac fan Dragnea. Iar pentru umilintele suportate de acei batrani nevinovati, tratati ca niste animale de povara prin curtea acestei justitii basiste josnice, jur ca in viata mea nu voi mai vota vreun personaj lipit cat de putin de orice fel de basism spurcat ! Adica nici Udrea, nici Iohannis, nici Macovei ! Niciodata !!! Incep sa-l reconsider pe Tariceanu, singurul care l-a pus la respect pe chior si singurul pe care nu a reusit Basescu sa-l „agate” nici macar cu o suta de voturi, ca pe Dragnea ! Si unde pui ca-l pandeste de 10 ani.

  2. Citeva remarci la aceasta formulare a Tov. Pascu:
    1. oamenii nu au fost ‘saltati’ ci invitati la audieri in calitate de martori si fiindu-le pusa la dispozitie o metoda de transport civilizata care nu trebuie platita.
    2. daca a trebuit sa plece devreme, in zori, a fost ca sa aiba suficient timp sa ajunga la sediul de audiere si sa fie audiati suficient in concordanta cu legea si cazul respectiv.
    3. condamnarea lui Dragnea, daca toate cele din dosar se dovedesc adevarate, va urma oricum, indiferent la ce pozitie in partid vrea Tov. Dragnea sa candideze.
    4. Daca intr-adevar momentul a fost ales special pentru a le reaminti oamenilor ce se poate intimpla daca se joaca cu legea, atunci felicitari pentru o lectie de obligatie cetateneasca pe care romanii nu fac oricum nici un efort s-o invete. Deci cineva trebuie sa le-o vire pe sub nas, ca s-o zicem p’a dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *