Skip to content
Politică

Lider PSD, explicație halucinantă: de ce a refuzat-o Klaus Iohannis pe Olguța Vasilescu

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, crede că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării poate fi interpretat ca o frică a acestuia „față de femeile frumoase și puternice”.

Horia Nasra a declarat, vineri că șeful statului este dispus să facă orice pentru a împiedica Executivul să își realizeze programul de guvernare.

„Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică și este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-și realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune bețe-n roate. Cazul Lia Olguța Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu. Pe de altă parte consecvența irațională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată și printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica față de femeile frumoase – n.r.) și ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase și puternice”, a spus Nasra, potrivit Antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *