Skip to content
Politică

Lider PSD îi îndeamnă pe colegi să învețe de la Băsescu să aibă CURAJ

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă i-a provocat pe colegii săi din organizaţia Bucureşti să înveţe un lucru de la preşedintele Traian Băsescu: curajul de a vorbi. 


În timpul Conferinţei PSD Bucureşti, organizată vineri la Romexpo,primarul Sectorului 3 al Capitalei a precizat că Traian Băsescu are acest curaj, deşi nu are „cu ce se legitima”.

„Învăţătura este un proces continuu şi aş vrea să vă propun să învăţăm de la toată lumea şi vă provoc să învăţăm azi un lucru de la Băsescu. Greu să crezi că ai ceva bun de învăţat de la el, dar nu există, eu personal nu am întâlnit un om care să nu aibă cu ce se legitima (…) de 25 de ani de când permanent a avut o funcţie publică. El (Traian Băsescu – n.r.) din 25 de ani de mandate la cel mai înalt nivel nu ştie să încropească măcar un lucru. Tu cu ce te poţi legitima? Tu, în cei 25 de ani, ce ai făcut?”, a spus Negoiţă. 

„Traian Băsescu are curaj să iasă şi să vorbească. Are curaj mai mare decât avem noi, care avem lucruri reale pe care să le comunicăm. El are curaj să spună şi noi, care nu am tăiat pensii şi salarii, ba chiar le-am crescut, parcă nu avem curaj să vorbim. Aici aş vrea să învăţăm: să învăţăm curajul. Să adoptăm nu o rezoluţie, ci o revoluţie. Să schimbăm ceva în noi. Haideţi să fim mai entuziaşti, mai cu curaj, să credem în noi, în şansa noastră şi în valorile pe care noi le reprezentăm”, a mai spus Negoiţă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *