Skip to content
Politică

Lider PSD îi răspunde dur lui Băsescu, după acuzele aduse lui Ponta

Unul din liderii PSD a precizat, pe o pagină de socializare, că Traian Băsescu și-a pierdut ”uzul rațiunii”, după ce acesta din urmă a anunțat luni seară că Victor Ponta a fost ofițer SIE, în perioada 1997-2001.

Citește și: ULTIMA ORĂ. BĂSESCU dezvăluie ofițerul acoperit- PONTA e fost ofițer al SIE

Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pașcu, a reacționat pe o pagină de socializare cu privire la dezvăluirea făcută de șeful statului, Traian Băsescu.

”Basescu si-a pierdut „uzul ratiunii”: face orice numai sa impiedice alegerea lui Victor Ponta ca presedinte, deoarece acesta a promis ca Basescu va plati pentru tot ce a facut.

Drept pentru care, vrand sa dea greutate „acuzatiei” ca Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit, a dezvaluit ca a incercat sa forteze SIE sa incalce legea, dandu-i lista cu ofiteri acoperiti, lucru care, spre lauda lui Melescanu si a SIE, nu s-a petrecut.

Ori, daca Basescu a facut, totusi, anuntul s-a pus singur – din ura oarba pe care o nutreste fata de Victor Ponta – in situatia in care, daca va fi obligat sa probeze cele spuse, va trebui sa sufere rigorile legii privind dezvaluirea numelor ofiterilor acoperiti.

Iar daca nu o va face, pentru ca, in ultima clipa, realizeaza in ce s-a bagat, ramane cu inca o minciuna, ca aia cu demisia in cinci minute, cea cu dezinformarea grosolana a cancelarului german, ori lovirea baiatului de la Ploiesti …
Deci, acum Basescu va trebui sa aleaga …”, a explicat europarlamentarul PSD față de dezvăluirea făcută de Traian Băsescu.

Când se fac astfel de dezvăluiri, ai nevoie de niște dovezi minimale. Nu se accepta deducții. Orice om rațional care analizează cu obiectivitate o astfel de precizare poate observa că este doar o manipulare”, a explicat marți și deputatul PSD, Ioan Adam.

2 comentarii la “Lider PSD îi răspunde dur lui Băsescu, după acuzele aduse lui Ponta

  1. Acuze nefondate! Oricat ar incerca Traian Basescu sa influenteze opinia publica in favoarea Elenei Udrea, nici aceasta si nici Ponta nu sunt candidatii ideali pentru presedentie!

  2. acuzatii mincinoase in favoarea doamnei Udrea, care este constienta ca nu are nicio sansa. iar Basescu ca sa isi asigure protectie in continuare ii tine partea doamnei! nu spun ca domnul Ponta este mai breaz, dar Basescu nu avea voie sa faca aceste acuze! si-a taiat singur craca de sub picioare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *