Skip to content
Politică

Lider PSD îl acuză pe Băsescu de dispreţ

După ceremonia de învestire în funcţia de ministru al Bugetului a lui Darius Vâlcov, preşedintele Traian Băsescu a fost dur atacat de purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova. Acesta l-a acuzat pe preşedinte de dispreţ faţă de atribuţiile sale prezidenţiale şi de faptul că transformă cele mai solemne momente într-un circ.

”Traian Băsescu a arătat încă o dată cât de puțin i se potrivește haine de Președinte

Comportamentul lui Traian Băsescu în privința ceremoniei de învestire a Ministrului Bugetului arată cu cât dispreț își exercită aceasta atribuțiile prezidențiale.

De dragul atacării primului-ministru, Președintele este dispus să transforme și cele mai solemne momente într-un circ care pare parcă împrumutat din campania electorală a Elenei Udrea.

Cu fiecare astfel de gest avem încă o confirmare despre cât de nedemnă este ocuparea de către Traian Băsescu a celei mai înalte funcții în statul român. Cu iresponsabilitate, Președintele calcă în picioare orice normă de bun-simț și ajunge să regleze în public chestiuni care țin de dialogul nepublic de zi cu zi dintre instituții.

Avem nevoie de un Președinte care să șteargă amintirea nefastă a mandatelor lui Traian Băsescu, care să redea demnitatea primei funcții în stat și să poată reprezenta România cu mândrie și profesionalism. Avem nevoie de un Președinte ca Victor Ponta”, a scris Dan Șova pe pagina sa de Facebook.

1 comentariu la “Lider PSD îl acuză pe Băsescu de dispreţ

  1. Si o fi Ponta acel presedinte.Habar nu aveti ce inseamna responsabilitatea presedintelui.In primul rand un plagiator,un mitoman si un sustinator fervent al penalilor nu poate fi presedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *