Skip to content
Politică

Lider PSD îl contrazice pe Ponta cu privire la candidatura lui Meleșcanu

Premierul Victor Ponta este contrazis chiar de la vârful PSD. Unul dintre liderii social-democrați spune că nu înțelege candidatura lui Teodor Meleșcanu, fostul șef al SIE, la Președinție.

„Nu înțeleg candidatura domnului Meleșcanu, efectiv nu o înțeleg. Adică ceva este, dar nu știu ce. Director SIE să te duci într-o aventură în care știi clar că nu ai cum să câștigi… sunt alte resorturi. Dar este o perioadă interesantă, ciudată, agitată, din ce în ce mai agitată. La un moment dat se va finaliza. Oricum pe 16 noiembrie noaptea sau spre dimineață se va încheia”, a afirmat Liviu Dragnea.

Fostul director al SIE, Teodor Meleșcanu, și-a depus în această săptămână, la Biroul Electoral Central (BEC), candidatura la Președinție în calitate de independent sprijinit de Partidul Dreptății Sociale, Consiliul Național al Societății Civile și Fundația Democrație prin Drept.

Premierul Victor Ponta a declarat anterior că se bucură de candidatura lui Teodor Meleșcanu la Președinție.

„E dreptul domniei sale de candida. E un om cu care am o relație normală dinainte să fie șeful SIE. În perioada în care a fost parlamentar. E un om extrem de elegant, îi doresc succes. Probabil va fi greu să ia voturi suficiente să intre în turul II. Dar e un candidat extrem de elegant. Liberalii au doi candidați. Iohannis și Meleșcanu. Din respect pentru liberalism, mă bucur că există doi candidați”, a declarat Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *