Skip to content
Politică

Lider PSD: „Iohannis, candidatul gafă”

Prin intermediul unui comunicat de presă, deputatul PSD Ana Birchall transmite faptul că Iohannis „e rupt de realitățile din România, că nu știe cât este pensia minimă în România și nici salariul minim”.

„Klaus Iohannis este rupt total de realitatile din Romania. Habar nu are ca pensia minima in Romania este de 350 de lei si spune ca soacra sa are o pensie de 300 de lei. Habar nu are cat este salariul minim in Romania. Nu vad cum romanii ar putea alege un om atat de nepregatit pentru functia de presedinte.

Ii transmit domnului Iohannis ca in conformitate cu legislatia in vigoare, OUG 6/2009, pensia minima in Romania este de 350 de lei. Aproximativ jumatate de milion de pensionari beneficiaza de aceasta pensie sau indemnizatie sociala pentru pensionari cum se numeste acum. Statul completeaza pana la cuantumul de 350 de lei, conform legii, toate pensiile sub acest nivel. Iohannis da dovada din nou de ignoranta pentru ca nu cunoaste legile statului pe care vrea sa-l conduca si se dovedeste a fi total ignorant fata de masurile sociale pe care statul roman le ia pentru protectia cetatenilor sai”, afirmă Ana Birchall.

Totodată, Birchall transmite că Iohannis nu știe că Guvernul Ponta va creste pensia minima garantata de la 350 de lei, la 400 de lei incepand de anul viitor.

„Sunt sigura ca Iohannis nu stie ca Guvernul Ponta va creste pensia minima garantata de la 350 de lei, la 400 de lei incepand de anul viitor.
Aceasta masura sociala pe care Iohannis, cu foarte multa lejeritate, a declarat-o pomana electorala, in realitate este un ajutor necesar pentru cei aflati in nevoie. La fel cum a insultat profesorii care au „ghinion” ca nu si-au cumparat 6 case din meditatii, acum a venit randul pensionarilor sa fie jigniti de Iohannis pe modelul mentorului sau politic Traian Basescu. Acest om da dovada de o lipsa totala de respect pentru toti romanii”, a declarat Ana Birchall.

Deputatul PSD Ana Birchall a mai afirmat că Iohannis a reusit performanta de a pierde o dezbatere electorala la care a participat singur.

„Klaus Iohannis a reusit performanta de a pierde o dezbatere electorala la care a participat singur. In aceste conditii, nici nu ma mira faptul ca Iohannis efectiv se ascunde de o confruntare televizata cu Victor Ponta. Fiecare clipa pe care Iohannis o petrece in studiourile de televiziune este in beneficiul lui Victor Ponta. Romanii vor vedea pana la sfarsitul acestei campanii ca Iohannis nu merita sa conduca Romania si colegii sai din PNL vor realiza, probabil prea tarziu, ca Iohannis nu merita nici macar sa le conduca partidul”, a conchis Ana Birchall.

2 comentarii la “Lider PSD: „Iohannis, candidatul gafă”

  1. Doamna Ana Birchall , Mai bine mai putin pregatit decat sa fi prea pregatit si hot , mincinos , etc.
    O sa va vedem dupa 16 noiembrie, cum sunteti scuipati pe strada de romani.
    SCAPA-NE DOAMNE DE CONDUCATORII CARE NU TIN CU TARA IN CARE S-AU NASCUT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *