Skip to content
Politică

Lider PSD își anunță susținerea pentru Ponta

După ce Victor Ponta a fost înfrânt în cadrul alegerilor prezidențiale din acest an de către Klaus Iohannis, pare că taberele au început să se împartă în PSD.

Liderul PSD Buzău, primarul Constantin Boșcodeală, a afirmat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că îl susține fără niciun fel de rezerve pe președintele partidului, Victor Ponta.

„Nu PSD-ul a pierdut alegerile prezidențiale, ci Klaus Iohannis le-a câștigat, iar toată lumea, cum este normal într-o democrație, l-a felicitat. Cetățenii și-au votat președintele țării și au făcut legătura doar într-o mică măsură cu partidele”, a declarat liderul PSD Buzău.

În același timp, Constantin Boșcodeală a mai declarat că anumite organizații PSD nu și-au îndeplinit sarcinile.

„Anumite organizații PSD trebuiau să aducă la cunoștința publică mai mult ce a făcut Victor Ponta pentru această țară, Klaus Iohannis nu a făcut nimic, decât că i-a luat locul lui Crin Antonescu, aceste organizații trebuiau să arate situația legată de pensii, situația legată de salarii și la proiectele care în momentul de față au intrat în funcțiune și aduc bunăstarea cetățenilor, singura care contează”, a adăugat Constantin Boșcodeală.

Nu în ultimul rând, liderul PSD a mai afirmat că îl susține pe Victor Ponta fără niciun fel de rezerve.

„În condițiile în care am văzut că unii lideri de partid din teritoriu ai PSD au început să conteste, ba să ieșim de la guvernare, ba că nu e bun. Cei care nu sunt buni sunt în primul rând ei, care au obținut niște scoruri foarte proaste pentru Victor Ponta, și cred că ei ar trebui să facă un pas în spate”, a conchis Constantin Boșcodeală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *