Skip to content
Politică

Lider PSD lansează noi săgeți către Dragnea și dezvăluie condiția ca să rămână în partid

Unul din liderii cunoscuți ai Partidului Social- Democrat trage un puternic semnal de alarmă în plin proces de reformare al acestui partid. De asmenea, acesta explică și care este condiția ce trebuie respectată de Ponta ca el să rămână în PSD.

În cursul zilei de luni, deputatul de Târgovişte, Radu Popa, a demisionat din funcţia de consilier pe probleme politice al preşedintelui PSD, Victor Ponta. Acesta și-a motivat gestul ca urmare a tandemului pe care premierul îl face încă cu omul doi din PSD, Liviu Dragnea

Popa susţine că decizia a fost luată de comun acord cu acesta şi că reflectă convingerea sa că şansa PSD-ului este o reformă reală: ”Nu a fost nimic spectaculos. De comun acord cu președintele Partidului, Victor Ponta am decis să creăm posibilitatea de ambele părți ca planurile politice să se așeze pe traiectoriile pe care ni le dorim. Eu rămân consecvent ideii că partidul are nevoie de o schimbare fundamentală, din temelii, pentru ca 2016 să reprezinte altceva decât un nou eșec în panoplia partidului.

Sper ca PSD să se reformeze. Eu nu cred că domnul Dragnea poate să fie vreodată reformatorul unui partid, cu atât mai puțin al PSD. Mergem fiecare pe drumul lui și sper să nu am dreptate în 2016. Sper ca PSD să nu fi înghițit o bombă care să se detoneze în 2016.” a precizat Radu Popa pentru Gazeta Dâmboviţei.

Acesta a mai adăugat că va rămâne soldat credincios al partidului, dar cu o condiţie: ca PSD să asculte şi vocea parlamentarilor care susţin Guvernul în Parlament.

“Decizia mea a fost luată de comun acord cu președintele Ponta. Nu ne-am certat, nu a fost nici un scandal, nu a fost nici un moment contondent între noi. Suntem în aceleași relații ca acum o lună de zile, numai că eu nu cred că reforma poate fi făcută cu Liviu Dragnea. Asta e părerea mea. De asta mi-am luat libertatea să exprim opinii în mod personal și vreau ca aceste opinii să nu afecteze imaginea președintelui partidului. I-am spus că sunt soldat credincios al partidului, atâta timp cât PSD va asculta și vocea parlamentarilor și a oamenilor care susțin partidul în momentele dificile cum sunt moțiunile de cenzură”, a mai precizat Radu Popa pentru gazetadambovitei.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *