Skip to content
Politică

Lider PSD pune punctul pe „i”. Ce a trebuit să facă Comisia de Control SRI pentru ca șefii serviciului de informații să vină în Parlament

Conducerea interimara a SRI va fi audiata luni, 9 februarie 2015, la ora 10:00, in Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii (SRI).

În acest context, Mădălin Voicu, parlamentar PSD, a comentat sâmbătă seara în cadrul unei emisiuni televizte la Antena3, relaţia dintre Parlament şi SRI, care teoretic ar trebui să fie una de subordonare.

Mădălin Voicu a declarat că nu a existat niciodată un control al Parlamentului asupra SRI-ului, ba mai mult, au fost rugăminţi insistente să vină la Parlament să dea raportul. Parlamentarul a punctat că nu este normal acest lucru.

„Nu-mi place să comentez lucruri pe care nu le stăpânesc, dar vă asigur, nu a existat niciodată un control al Parlamentului asupra SRI-ului. Au fost rugăminţi insistente să vină la Parlament să dea raportul. Nu e normal aşa ceva. Aici Băsescu avea perfectă dreptate” a afirmat Mădălin Voicu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *