Skip to content
Politică

Lider PSD recunoaște: Nu sunt prieten cu Ponta

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale este pe ultima sută de metri. Candidatul PSD la scaunul de la Cotroceni, Victor Ponta, este susținut de toți membri partidului.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, la o reuniune electorală la care a participat şi preşedintele PSD, Victor Ponta, că nu este prieten cu acesta, dar iubeşte PSD şi că este mai important decât orice un preşedinte de stânga în România.

„Nu sunt prieten cu Victor Ponta, dar iubesc partidul şi cred că e mai important decât orice un preşedinte de stânga în România. Nu trebuie neapărat să ne înţelegem întotdeauna, dar trebuie să ne înţelegem în interesul dumneavostră (al social-democraţilor, n.r.) Şi cred că o să fie şi prietenul meu, dacă iese preşedinte”, a spus Vanghelie, potrivit Mediafax.

El a spus că îşi doreşte ca Victor Ponta să obţină în Bucureşti 45% din voturi în turul întâi al prezidenţialelor, adăugând că este sigur că în turul secund preşedintele PSD va obţine 55% în Capitală.

3 comentarii la “Lider PSD recunoaște: Nu sunt prieten cu Ponta

  1. Auzi ce zice parvenitul din Ferentari, nu e prieten dar daca iese presedinte se imprieteneste cu el.
    Alt lingator de funduri, dar stai linistit almanahule ca nu iese Victoras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *