Skip to content
Politică

Lider PSD, săgeți către Iohannis și românii din diaspora. Indicii despre soarta Guvernului

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a scris un mesaj pentru locuitorii județului Dolj, cărora le transmite că le cere iertare că nu mai are curajul de a demola „stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou”.

Mesajul Liei Olguței Vasilescu poate fi înțeles la o scară mult mai mare și anume că  PSD ar putea pierde Guvernul.

Totodată, vicepreședintele PSD declară că așteaptă diaspora acasă „ dupa ce si-a luat tara inapoi si locurile de munca promise, astfel incat somajul sa fie zero, ca la Sibiu”, afirmând că ei pun la dispoziție terenul gratis si lipsa taxelor si impozitelor locale”.

„Va cer iertare, doljeni care ati votat 60 la suta Victor Ponta, ca nu mai am curajul sa demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!… Poate se va construi la Sibiu sau mai stiu eu unde… Mi-e greu sa cred ca va fi in Oltenia… Azi nu mai am curaj sa va spun ca promisiunea mea se va implini… Asteptam Diaspora acasa dupa ce si-a luat tara inapoi si locurile de munca promise, astfel incat somajul sa fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispozitie terenul gratis si lipsa taxelor si impozitelor locale. Am inteles ca investitorii vin la pachet cu Johannis. Ii asteptam!”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

3 comentarii la “Lider PSD, săgeți către Iohannis și românii din diaspora. Indicii despre soarta Guvernului

  1. Olguțo, eu unu n-as investi nici macar 10 lei in groapa aia numita Oltenia.
    De ce?
    Pentru ca acolo e patria hotilor si a gangsterilor.
    Pacat de oameni ca sunt tare de treaba dar din pacate in ultimii 25 de ani din cauza a ceea ce au votat pe plan local nu exista lege. Craiova si Constanta fac parte din categoria „stat in stat”.
    Nu multumesc, sunt zeci de locuri in lumea asta cu terenuri gratis unde se pot face afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *