Skip to content
Politică

Lider PSD, solicitare urgentă pentru Iohannis privind impasul care inflamează situaţia politică

Un lider PSD îi adresează o solicitare urgentă preşedintelui Klaus Iohannis în legătură cu impasul care inflamează situaţia politică

Şeful statului ar trebui să ia rapid o decizie cu privire la numirea unui ministru al Transporturilor, după demisia lui Ioan Rus, susţine senatorul Daniel Savu (preşedintele interimar al PSD Prahova), într-un comunicat trimis, miercuri, redacţiei PSnews.ro.

Totodată, social-democratul şi-a exprimat dezamăgirea legată de numirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

„Sunt total dezamăgit de faptul că preşedintele a ales să îl impună la SIE pe băsistul Mihai Răzvan Ungureanu, pripit, fără consultări, dar amână numirea la un minister extrem de important, cum este cel al Transporturilor. Preşedintele are propunerea Guvernului pentru acest portofoliu de câteva zile (Mihai Fifor, preşedintele PSD Dolj – n.r.). Cu toate acestea, nu acţionează în sensul aşteptat. Deşi îmi este tot mai greu, vreau încă să cred că actualul preşedinte nu preia total modelul lui Traian Băsescu, de a sabota guvernările pe care nu le controlează”, a punctat Daniel Savu, membru în Comisia parlamentară de control al SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *