Lider PSD dezvăluie detaliul NEȘTIUT despre audierea Elenei Udrea la DNA

Unul dintre liderii social-democrați a dezvăluit un amănunt mai puțin știut în contextul audierii președintelui PMP Elena Udrea la DNA în calitate de martor.

Astfel, Dan Șova spune că cel mai ciudat detaliu în cazul audierii Elenei Udrea este faptul că a venit la ora 21:00 la sediul DNA, având în vedere că audierile se fac de dimineață.

„Nu e nimeni la ora aia”, a explicat Șova.

„La DNA se vine de obicei la 9:00 – 10:00 dimineața. Nu știu ce căuta doamna Udrea seara acolo. Nu înțeleg de ce DNA nu o cheamă pe Elena Udrea în calitate de inculpat. Prezența sa a fost ca să fie acaparată de presă”, a mai spus Șova.

Elena Udrea a fost audiată la DNA ieri seară, 1 octombrie, în calitate de martor într-un dosar al lui Gheorghe Ștefan.

Dosarul datează încă de anul trecut, când s-au făcut percheziții la primărie, iar procurorii DNA au hotărât să înceapă urmărirea penală pe numele primarului.

În 28 mai, DNA a anunţat că primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, este cercetat penal sub control judiciar, într-un dosar în care este acuzat de folosire a influenţei sau a autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: