Skip to content
Politică

Lider UNPR iese la rampă și lansează un atac dur la adresa lui Mugur Isărescu: „Să se pensioneze!”

Un lider UNPR iese la rampă și lansează un atac dur la adresa guvernatorului Băncii Naționale Române, Mugur Isărescu.

Este vorba despre preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu. Acesra i-a atacat pe reprezentanţii Băncii Naţionale a României, în frunte cu Mugur Isărescu, despre care a spus că a ajuns la vârsta la care trebuie să se pensioneze, potrivit adevarul.ro.

„Dezbaterile pe tema noului Cod Fiscal au fost o dovadă a aflării în treabă la români”, susţine deputatul UNPR de Timiş, Ioan Răducanu, potrivit căruia după toate dezbaterile pe marginea noului Cod Fiscal, s-a ajuns de acolo de unde s-a plecat.

Parlamentarul susţine că după dezbateri aprinse s-a ajuns la un consens politic privind reducerea TVA şi menţinerea taxei pe stâlp şi a supraaccizei la motorină.

„S-a ajuns la concluzia că e bine cum a vrut Ponta prima dată, TVA de 20 la sută şi să amânăm, spre surprinderea mea şi a multora din ţara asta, cu un an de zile eliminarea taxei pe stâlp şi a supraaccizei. Cei care criticau aceste taxe nu mai zic acum nimic. Să mai plătească cei care produc ceva în ţara asta benzina şi motorina încă un an de zile”, a spus Răducanu, potrivit căruia Codul Fiscal va fi aprobat săptămâna viitoare.

În același timp, Răducanu a declarat că dezbaterile inutile pe marginea Codului Fiscal au fost alimentate şi de BNR.

„S-a făcut zarvă degeaba. A intervenit şi Banca Naţională care are sarcini precise şi independenţă totală în ţara asta de a face ce vrea, cum vrea şi când vrea şi de a avea grijă să nu sufere băncile cumva. Toată această aflare în treabă s-a încheiat ieri”, a declarat Răducanu.

Deputatul UNPR nu a ezitat să îl atace pe Mugur Isărescu, căruia i-a cerut să se pensioneze şi să se intre în politică.

„Domnul Isărescu e de o vârstă cu mine. A împlinit 66 de ani, ca şi mine, şi eu sunt pensionat de anul trecut. Sunt în parlament că m-au ales oamenii. Aşa că poate şi domnul Isărescu să se pensioneze şi să se apuce de politică. Văd că îi place politica mai mult decât măsurile economice care aduc ceva bun şi pentru oamenii acestei ţări nu numai pentru bănci şi pentru alte instituţii financiare care au personal plătit cu salarii care îţi dau fiori”, a conchis liderul UNPR.

5 comentarii la “Lider UNPR iese la rampă și lansează un atac dur la adresa lui Mugur Isărescu: „Să se pensioneze!”

  1. E bine ca ai considerat necesar sa te pensionezi, nu mai faceai fata sau.. De la parlament cand te pensionezi, ca dealtfel tot pe langa esti d-le!
    DOMNUL ISARESCU are si pregatire si experienta; sa-i deea DUMNAZEU sanatate!

  2. Cum sa se pensioneze ,,indispensabilul”, sa lase el BNR? pe mana cui? va pleca doar cu picioarele inainte din BNR,atat de draga ii este !

  3. Realizati ca de 25 de ani sta intepenit in scaun fara sa fie ales sau verificat de cineva ,fara sa socoteala in fata natiunii romane pentru masurile dispuse.
    realizati ca aceasta persoane nu are nici o legatura cu poprul roman si nici cu interesele sale. Este exponentul unor interese straine de transformare a Romaniei intr-o colonie buna de jumulit iar poporul roman in sclav modern. Cica asta ste democratie si stat de drept. Astea sintlegendele olimpului.

  4. Asa este.Parca este batut in cuie pe functie.Orice om poate fi inlocuit.El face jocul marsav al europenilor.Chiar aveti dopuri in urechi si apa in cap?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *