Skip to content
Sport

Lideri PSD, la nunta fiicei primarului din IAȘI

Gabriela Vrânceanu Firea a postat pe pagina sa de facebook mai multe fotografii de la nunta fiicei lui Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași, eveniment la care au fost prezenți atât premierul Victor Ponta, Liviu Dragnea, dar și mai mulți miniștri, după cum arată fotografiile.

Nunta fiicei lui Gheorge Nichita a avut loc sambăta seară, iar senatorul PSD, Gabriela Firea, a ținut să facă publice fotografii de la evenimentul la care a fost invitată toată conducerea PSD, dar și miniștri din Guvern  care nu au vechime în partid: ”Un moment de relaxare, la Iasi, alături de colegi. Nu puteam să nu fim alaturi de un bun coleg, primarul din Iași, Gheorghe Nichita, în această seara, socru mic. O seara liniștită tuturor!”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare, informează realitatea.net.

În fotografia postată de Firea, acesta este însoțită de Victor Ponta dar și de miniștrii Gabriela Szabo și Doina Pană. Dar în alte imagini de la nuntă sunt prezenți și Liviu Dragnea, Rovana Plumb și soțul său, cei care care le-au fost și nași mirilor, dar și foști europarlamentari PSD.

gabi ponta gabigabi dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *