Skip to content
Politică

Lideri sociali-democrați europeni, mesaje de susținere pentru Gabriela Firea

Candidata PSD-UNPR pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, are parte de susținere de la nivel înalt. Astfel, Gianni Pittella, liderului Grupului S&D din Parlamentul European și Marita Ulvskog, liderul delegației Social Democrate suedeze din Parlamentul European, i-au transmis senatoarei mesajele lor de susținere.

Potrivit unui comunicat remis redacției PSnews.ro, Gianni Pittella, liderului Grupului S&D din Parlamentul European, a declarat că Firea este capabilă să pună Bucureștiul în rând cu celelalte capitale europene.

„Bucurestiul, ca și capitală, ca oras-cheie, capată un rol din ce în ce mai central în trendul actual de urbanizare. Orașele-capitală sunt din ce în ce mai des nevoite să facă față, în prima linie, la provocările globale, fie că e vorba de problemele legate de migrație, de diversitatea socială, de șomaj sau de creșterea economică.

Din acest motiv, în calitate de lider al Grupului Social-Democrat, sunt mândru și încântat să susțin o femeie puternică, precum Gabriela Firea, la funcția de primar general al Bucureștiului!

Provocările globale sunt atât de grave încât nimeni nu-și poate imagina să lase cheia propriului oraș la cineva care nu are experiență și care nu e conștient de dificultățile pe care le va întâmpina.

Gabriela Firea reprezintă persoana potrivită nu doar pentru România, ci pentru întreaga familie progresistă europeană! Ea este capabilă să aducă Europa la nivel local și să pună Bucureștiul în rând cu celelalte capitale europene, în ceea ce privește soluțiile concrete și viabile pentru toți cetățenii: școli, spitale și infrastructură pentru toți!
Îi doresc mult succes duminică!”, a spus liderului Grupului S&D din Parlamentul European.

La rândul său, Marita Ulvskog, liderul delegației Social Democrate suedeze din Parlamentul European, a transmis mesajul său de susținere pentru Gabriela Firea, precizând că dorește colaborarea dintre partide la nivelul admnistrației locale.

“Sunt bucuroasă să văd o femeie puternică, din partea familiei social democrate, în cursa pentru funcția de Primar General al Bucureștiului!

Partidele noastre surori au o îndelungată și excelentă cooperare și, prin candidatura Gabrielei la Primărie suntem nerăbdători să colaborăm în același sens și în viitor, la nivelul administratiei locale.

Bucureștiul are un rol important în rândul capitalelor europene. Europa are nevoie de femei reprezentative ca Gabriela Firea. O candidata ca ea, cu o carieră solidă și cu dorința de a găsi soluții eficiente pentru toți cetățenii este o valoare nu doar pentru Romania dar și pentru întreaga familie progresistă europeană.

O felicit pentru promisiunea sa de a lupta pentru un oraș mai prosper, și în care drepturile oamenilor sunt apărate!
Îi urez mult succes duminică!”, i-a transmis liderul delegației Social Democrate suedeze din Parlamentul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *