Skip to content
Alegeri prezidențiale 2019 Politică

Liderii ALDE  îi cer lui Tăriceanu să îşi asume şi să îşi anunţe neîntârziat candidatura în alegerile prezidenţiale

Organizaţia judeţeană ALDE Arad a adoptat o rezoluţie prin care îi cere preşedintelui partidului, Călin Popescu-Tăriceanu, „să îşi asume şi să îşi anunţe neîntârziat candidatura în alegerile prezidenţiale din luna noiembrie 2019„.

Rezoluţia a fost adoptată în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente Teritoriale, conform unui comunicat de presă remis, vineri, de organizaţia judeţeană a partidului.

Prima decizie a vizat adoptatrea unei Rezoluţii prin care Organizaţia ALDE Arad îi cere preşedintelui Călin Popescu-Tăriceanu să îşi asume şi să îşi anunţe neîntârziat candidatura în alegerile prezidenţiale din luna noiembrie 2019„, se arată în comunicat.

O altă decizie luată în şedinţă a fost aceea de retragere a sprijinului politic pentru consilier municipal Ionel Ciupe, scrie antena3.ro.

Deciziile luate astăzi în cadrul Delegaţiei Permanente Teritoriale sunt rezultate venite pe cale de consecinţă atât în ceea ce priveşte necesitatea şi totodată importanţa candidaturii domnului preşedinte Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, singurul potenţial contracandidat al actualului preşedinte. În cazul domnului Ionel Ciupe, Biroul Politic Teritorial a propus Delegaţiei Permanente excluderea, retragerea şi revocarea din funcţia de consilier municipal în baza unor argumente ce ţin de neimplicarea sa în campania pentru alegerile europarlamentare şi în urma activităţii sale administrative ce nu urma linia ALDE„, afirmă, în comunicat, preşedintele ALDE Arad, Eusebiu Pistru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *