Liderii de rang înalt ai democraților exclud posibilitatea înlocuirii lui Joe Biden din cursa prezidențială

Sursa foto: Twitter

Principalii lideri ai Partidului Democrat au exclus, duminică, posibilitatea înlocuirii președintelui Joe Biden în candidatura la alegerile prezidențiale din noiembrie, în urma unei prestații dezastruoase la dezbaterea de vineri, relatează Reuters.

Membrii de rang înalt ai partidului au cerut ca formațiunea să se concentreze mai mult pe câștigarea curselor și pe conștientizarea consecințelor a unei noi administrații Trump.

După o zi de discuții intense, speculații și propuneri, liderii democrații au exclus complet cererile și posibilitatea de a alege un nou candidat, mai tânăr, pentru a intra în cursa pentru Casa Albă împotriva lui Donald Trump.

Biden a discutat, duminică, cu membri ai familiei sale, la Camp David, cu privire la posibilitatea unei retrageri, viitorul său politic fiind principala temă de discuție.

Totuși, cererile ca Biden să se retragă au continuat, iar un sondaj CBS de după dezbatere a arătat că numărul democraților care cred că Biden n-ar trebui să candideze a crescut la 46%, față de 36% în februarie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: