Skip to content
Politică

Liderii PNL, tranşanţi: Nu vom face alianţe cu PSD-ul nicăieri în ţară

Liderii PNL, tranşanţi:  Nu vom face alianţe cu PSD-ul nicăieri în ţară.

Liberalii nu vor face alianţe post-electorale cu PSD în niciun judeţ din ţară, a declarat vineri co- preşedintele PNL Alina Gorghiu.

Cu toate acestea, liderul PNL a specificat că vor fi permise negocieri cu oricare altă formaţiune politică pentru constituirea unor majorităţi.

„Decizia e foarte clară, nu vom face alianţe cu PSD-ul după alegeri nicăieri în ţară. Decizia e generală. (…) Dacă intră în Consiliul Judeţean şi alte structuri politice mai mici, evident că vor fi negocieri, discuţii, pentru a crea acea majoritate, pentru că ne interesează să ne implementăm programul la nivel judeţean şi nu poţi să o faci decât cu o majoritate. Dar eu, în acest moment, nu pot să anticipez şi nu vreau să lansez scenarii despre cine va intra în Consiliul Judeţean”, a declarat copreşedintele PNL la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

La rândul său, co-preşedintele PNL Vasile Blaga a spus că eventualele alianţe vor fi stabilite la nivelul organizaţiilor judeţene.

„Post-electoral au libertate totală toate organizaţiile (…), pentru că situaţiile politice diferă de la un judeţ la altul. Nu putem să dăm nişte dogme (…), este permis cu toţi, mai puţin PSD”, a menţionat Blaga, potrivit agerpres.ro.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *