Skip to content
Politică

UPDATE Incident la finalul CEx. Câțiva protestatari au blocat ieșirea mașinii Gabrielei Firea din curtea PSD

UPDATE 21:41

Câțiva protestatari au încercat să blocheze ieșirea din curtea sediului PSD din Băneasa a mașinii în care era primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la finalul ședinței CEx al partidului. A fost nevoie de intervenția unui jandarm pentru a debloca ieșirea din curte.

masina firea blocata

Sursă foto: Digi 24

Aveți copii acasă? Puneți-vă în locul părinților! Dormiți bine? Vă simțiți bine?”, i-au strigat protestatarii Gabrielei Firea. Ei aveau un afiș pe care scria „Voi le-ați ucis!!!”.

Oamenii i-au adresat câteva cuvinte și premierului, când a sosit la CEx al PSD, în jurul orei 19:00.

Este în siguranță copilul dumneavoastră la Curtea de Conturi? Ce le spuneți părinților?”, i-a spus unul dintre manifestanți președintelui PSD Viorica Dăncilă, înaintea să intre la ședința Comitetului Executiv al partidului.

 

—————————————————————————————————————————————–

Liderii PSD s-au reunit, luni seara, în şedinţa Comitetului Executiv. La sosire, Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii. În faţa sediului partidului din Băneasa, unde are loc şedinţa, se află câţiva protestatari care au un banner negru pe care scrie: „Voi le-aţi ucis!”

La sosirea Vioricăi Dăncilă, unul dintre protestatari a strigat: „E în siguranţă fiul dumneavoastră la Curtea de Conturi?

În şedinţa Comitetului Executiv urmează să fie luată decizia amânării congresului PSD pentru desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat la alegerile prezidenţiale, programat iniţial pentru 3 august. Congresul ar urma să fie reprogramat la finalul lunii august.

De asemenea, liderii PSD vor discuta şi despre rectificarea bugetară.

La sosirea la şedinţă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că o sesiune extraordinară a Parlamentului va fi convocată cel mai devreme peste 15 zile.

La finalul şedinţei sunt aşteptate declaraţii ale premierului Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *