VIDEO Liderul AUR a atacat un tânăr: „Ești un prost, vrei să mai pun o dată mâna pe tine?”

george simion
foto: captura video

George Simion, liderul formațiunii AUR, gafează în mod impardonabil la unul dintre cele mai mari festivaluri al weekend-ului din Capitală. Prezent fiind la evenimentul „Micul de Aur”, politicianul și-a pierdut total controlul, atacând un tânăr și înjurândîn repetate rânduri.

George Simion este deja cunoscut pentru un comportament destul de îndoielnic. Răbufnirile necontrolate ale liderului AUR fiind prezente pe primele paginii din presă în repetate rânduri. Se pare că nici acest final de săptămână nu a trecut fără incidente. Politicianul a participat, alături de soția sa și de alți lideri din AUR, la evenimentul din București, „Micul de Aur”.

Acolo, George Simion a fost ținta unor comentarii, venite din partea unor tineri, aflați la rândul lor la festivalul menționat. Așadar, sâmbătă noapte, după ce un participant l-a confruntat, aducând argumentul că ar fi rusofil, George Simion și-a pierdut total controlul, lovindu-l pe tânăr peste telefon, prinzându-l de braț și înjurândul, întocmai ca pe stadion.

În cele ce urmează vă redăm stenogramele extrase din filmarea relizată de tânărul agresat de liderul AUR.

„Tanar: Buna seara, cum este sa fiti rusofil?

Simion: Stii cum este? Ai venit la mine la festival (festivalul nu este organizat de AUR – n.red.), in loc sa mananci mici, sa intrebi prostii.

Tânăr: Am mancat mici. Cum e să țineți cu rușii?

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL