Skip to content
Politică

Liderul de grup al PSD aruncă în aer scandalul Ponta – Tudose: ‘În ultimele zile nu au avut loc discuții pentru a veni colegi înapoi’

Liderul de grup al deputaților PSD, Alfred Simonis, aruncă în aer scandalul din PRO România. Amintim că Mihai Tudose a declarat că PRO România ar trebui să voteze Guvernul PNL pentru că altfel România riscă mult din cauza instabilității politice inclusiv pe plan european. Ponta l-a acuzat pe Tudose de trădare și îl amenință cu excluderea.

PSD rămâne consecvent. Nu asigură cvorumul. Rămânem singurul partid de opoziție. Dacă vă uitați bine, toate celelalte partid votează Guvernul. PSD este în opoziție. Guvernul a fost demis acum două săptămâni, nu văd noi consecințe. Prestația acestui guvern va fi una foarte slabă.

PSD nici nu s-a prezentat la Cotroceni să prezinte o propunere de premier. Ar fi chiar absurd ca guvernul demis să susțină noul guvern sau să asigurăm cvorumul. În ceea ce privește aceste trădări, dacă vă uitați atent la orice moment important cum ar fi căderea Guvernului Grindeanu, o serie de parlamentari s-au plimbat între partide. Sunt aceiași și acum și dacă Guvernul trece

În ceea ce privește eventuala primire a domnului Tudose nu eu decid.  În ultimele zile nu au existat negocieri pentru a veni colegi înapoi„, a declarat Simonis la România Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *